eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Yarı Final Sohbet Konusu / Oylama Başladı

Zaten biliyorsunuz Aleyna da bir Selda Bağcan hayranı ve Selda Bağcan düet teklifini kabul etmiş Aleyna'nın, ikisi Gesi Bağları düeti yapacakmış.

http://m.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/495172.aspx
İnsan naparsa kendine yapıyor sizinkide o hesap
sayeniz de Şarkıdan soğudum
😕😕😕

Anadolun bağrından yetişmiş kişiler olarak @Doğu ve @Maskeli Fedai nin Gesi Bağları gibi duygusal unutulmaz bir parçaya gereken önemi göstereceklerini düşünüyorum ama olmasa da canları sağolsun
Ne sıvamışsınız be
Milletin iradesine yıkama yağlama çabanız etki etmez nihai kararı sandıklar kapandıktan sonra görürsünüz.

Bu kadar sıva üstüne çok iyi geldi bee
Aleyna babanın dünya starı olacağı ta 14'ünde belliymiş

@OzaN final haftalarında sözün vardı. Oy ver başkan yoksa oscara falan katılmam.

@yatutarsa Chandelier hatrına final haftalarında oyunu bekliyorum. Az kaldı finale destek vermezsen elenirsem yazık olur efsaneye.

@Shamkhal @Ahmed hanginiz daha yüksek puan verecek merakla bekliyorum.

@serhatt kanka oy verdin mi? Son gün bugün ivedi olarak bekliyorum oyunu

@turkuazz unutma bu hafta oyunu lütfen.

@Doğu @MEnes toplamda 6 puan olacak şekilde oy dağılımı yapın aranızda. Mutlaka oy verin

@Halef sen oy vermeyi unutmazsın ama yine de bi hatırlatmak isterim.

@Billy Kane SSFK başkanı olarak tam puan verirsen çok sevinirim. Bekliyorum oyunu.

@ozmoturk bebeğim oy vermeyi unutma kaç haftadır bekliyorsun.

@Harunnn60 ilk kez tek başıma tam puan alacağımı hissediyorum senden.

@DarkLegenD oy verdin mi.
Vermediysen geçen haftayı telafi etsen iyi olur

@mrt-06 sayın yapımcım sayın sunucu gibi mavi boncuk oylarından istemiyorum bilgin olsun.

oyunu verdim hayatım sana kaç verdiğimide tahmin ediyosundur başarılar

Oyumu dün verdim zaten la.
Ama içeriği hakkında bilgi vermeyeceğim sürprizi kaçmasın. Biraz sürpriz bir oylama oldu.

Geçen haftaki mavi boncuk değildi 1 puan kârdaydın.

Geçen haftaki mavi boncuk değildi 1 puan kârdaydın.
Belli olmaz, sabah belli olacak
Benim son gün hatırlatmama gerek kalmadı . Herkese Allah @sokak sanati gibi yararlı yarışmacılar nasip etsin ayoll sırf bana yardımcı olmak için çabalıyor
@MasacRE- @gözlemci