Yoo ben ciddiyim. Bu hafta Buray'ı destekliyorum elenme yarışındaPuan durumunu ver de şu arkadaş bozulsun bi, ben zaten toplandım.@Çiğdem-
ozaman @denizz19 alırsa puanınızı merakla beklerim @Harunnn60 almıştı çocuğu eliyordunuz ama @Yiğitt gelicne normale döndünüzYoo İlyas'ı severim geçen hafta tam puan verdim meselaBakalım bu hafta ne vermişim
Ben de Buray'ı destekliyorum ama Selda Bağcan kazanacak gibi görünüyor bu yarışıYoo ben ciddiyim. Bu hafta Buray'ı destekliyorum elenme yarışında
Çünkü @Harunnn60 en kötü şarkılarını seçiyorduozaman @denizz19 alırsa puanınızı merakla beklerim @Harunnn60 almıştı çocuğu eliyordunuz ama @Yiğitt gelicne normale döndünüz@XanTier
Sarıl bana bebeğimDenize düşmek üzereyim, olabilir
Teşekkürler aşkım yine birbirimize aynı puanı vermişiz@Ahmed oyları
Hem Sia hem Dua Lipa tam puanlık, karar vermekte zorlandım.
7p - Sia
6p - Dua Lipa
5p - İlyas Yalçıntaş
4p - Buray
3p - Gripin
2p - Athena
1p - Selda Bağcan (Bu türkünün Azərbaycan versionu varken, Anadolu versionunu sevmiyorum maalesef.)
Ben adamına göre oy vermiyorum canım İlyas bende hep orta sıralarda olduozaman @denizz19 alırsa puanınızı merakla beklerim @Harunnn60 almıştı çocuğu eliyordunuz ama @Yiğitt gelicne normale döndünüz@XanTier
Umarım oylarım belirleyici olurBen de Buray'ı destekliyorum ama Selda Bağcan kazanacak gibi görünüyor bu yarışı
Hazır değiliz
@denizz19 u seviyorsun yanı o kuruntu yapmışBen adamına göre oy vermiyorum canım İlyas bende hep orta sıralarda oldu
Adam adam
Elenme yarışı derken inşallah Buray elenir diyorum elenme yarışında yani @YiğittYoo ben ciddiyim. Bu hafta Buray'ı destekliyorum elenme yarışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?