Yoo ben ciddiyim. Bu hafta Buray'ı destekliyorum elenme yarışındaPuan durumunu ver de şu arkadaş bozulsun bi, ben zaten toplandım.@Çiğdem-
ozaman @denizz19 alırsa puanınızı merakla beklerim @Harunnn60 almıştı çocuğu eliyordunuz ama @Yiğitt gelicne normale döndünüzYoo İlyas'ı severim geçen hafta tam puan verdim meselaBakalım bu hafta ne vermişim
![]()
Ben de Buray'ı destekliyorum ama Selda Bağcan kazanacak gibi görünüyor bu yarışıYoo ben ciddiyim. Bu hafta Buray'ı destekliyorum elenme yarışında![]()
Çünkü @Harunnn60 en kötü şarkılarını seçiyorduozaman @denizz19 alırsa puanınızı merakla beklerim @Harunnn60 almıştı çocuğu eliyordunuz ama @Yiğitt gelicne normale döndünüz![]()
![]()
@XanTier
Sarıl bana bebeğimDenize düşmek üzereyim, olabilir![]()
Teşekkürler aşkım yine birbirimize aynı puanı vermişiz@Ahmed oyları
Hem Sia hem Dua Lipa tam puanlık, karar vermekte zorlandım.
7p - Sia
6p - Dua Lipa
5p - İlyas Yalçıntaş
4p - Buray
3p - Gripin
2p - Athena
1p - Selda Bağcan (Bu türkünün Azərbaycan versionu varken, Anadolu versionunu sevmiyorum maalesef.)
Ben adamına göre oy vermiyorum canım İlyas bende hep orta sıralarda olduozaman @denizz19 alırsa puanınızı merakla beklerim @Harunnn60 almıştı çocuğu eliyordunuz ama @Yiğitt gelicne normale döndünüz![]()
![]()
@XanTier
Umarım oylarım belirleyici olurBen de Buray'ı destekliyorum ama Selda Bağcan kazanacak gibi görünüyor bu yarışı![]()
Hazır değiliz
@denizz19 u seviyorsun yanı o kuruntu yapmışBen adamına göre oy vermiyorum canım İlyas bende hep orta sıralarda oldu![]()
Adam adam
Elenme yarışı derken inşallah Buray elenir diyorum elenme yarışında yani @YiğittYoo ben ciddiyim. Bu hafta Buray'ı destekliyorum elenme yarışında![]()