Bencedeşarkı çok güzeldi halbukı
Bencedeşarkı çok güzeldi halbukı
ilyası alırsan @XanTier @MasacRE- onuda sevmiyorlar sonra siz bana 1-2 veriyorsunuz deme diye söyliyeyim dedim cnmAni bir komployla elinden almak İçin çabalıyorum
yanlış algılamışsın. Bıçak gibi ses derken ya kesiyor, ya yan geçiyor ortası yok anlamında yazmıştım. Ama geçen hafta hiç dinlememeyi tercih ederdim.Öyle bir şey olsaydı düzenli olarak 1 veren ve hatta geçen hafta Selda Bağcan'a bıçak gibi ses diyerek kulağını tırmaladığını kastedip hakaret eden @S.G.A.T. e de 2 vermem gerekirdi ama gördüğün üzere zirvenin altı. Üstelik sen ilk haftadan beri düzenli olarak 1 vermene rağmen benim geçen hafta da dahil olmak üzere çoğu sefer tam ya da yüksek puan verdiğim, kimi haftalarda da çok düşük puan verdiğim olduğu performansına göre. Yani geçmiş haftaları hiçe sayıp böyle bir ithamda bulunmanı yakıştıramadım...
Sırtıma bak sapladığın yerler hala acıyor
Bayılıyorum kendime, good bye beybi.Sırtıma bak sapladığın yerler hala acıyor
@dreamy @Tolstoyevski @Yiğitt @Billy Kane @Thequeer @S.G.A.T. @Ahmed @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @denizz19 @MasacRE- @XanTier
1.Puan Durumu
1 Dua Lipa 38
2 Gripin 36
3 Athena 35
4 Ebru Gündeş 34
5 Sia 29
6 Buray 27
7 İlyas Yalçıntaş 26
8 Selda Bağcan 20
Selda İlyas ve Sia umarım toparlar@dreamy @Tolstoyevski @Yiğitt @Billy Kane @Thequeer @S.G.A.T. @Ahmed @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @denizz19 @MasacRE- @XanTier
1.Puan Durumu
1 Dua Lipa 38
2 Gripin 36
3 Athena 35
4 Ebru Gündeş 34
5 Sia 29
6 Buray 27
7 İlyas Yalçıntaş 26
8 Selda Bağcan 20
Ay abla sende olmasan@vadikızı oyları
8.İlyas yalçıntaş
7.Gripin
6.Buray
5.Ebru gündeş
4.selda bağcan
3.Athena
2.sia
1.dua lipa
Puan durumunu ver de şu arkadaş bozulsun bi, ben zaten toplandım.Selda İlyas ve Sia umarım toparlar
Raikibini elemeye çalısıyon tabi yarışmaya 2 parlakçı fazla diyeBayılıyorum kendime, good bye beybi.
You too canımBayılıyorum kendime, good bye beybi.
2.PUAN DURUMUDA GELECEK BİRAZDAN CNM 1-2 OY VARPuan durumunu ver de şu arkadaş bozulsun bi, ben zaten toplandım.@Çiğdem-
Yoruldum artıkSenden çok daha büyük tepki bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?