Ebru’yu eleyen eller Buray’a da kıyacaklarBuraya düşük veren eller kırılsın
Ebru’yu eleyen eller Buray’a da kıyacaklarBuraya düşük veren eller kırılsın
@Tolstoyevski de beğenmezse senin oyları kötüler cnm@Çiğdem- gör bunları...
Burayı beğenmiştin @Thequeer elensin diye akbaba gibi bekliyorsun burda
Son anda oy kullanıp Burayı kurtardığımı düşünüyorumEbru’yu eleyen eller Buray’a da kıyacaklar
Ama haksızlık yapıyor.. Gelsin felsefi cevap verip beni aydınlatsın..@Tolstoyevski de beğenmezse senin oyları kötüler cnm
Sana o ilk haftadan verdiğim 13 puan haram olsun
Teşekkür ederim derizHarika bir ikili oldunuz sizin yeni takipçiniz olacağım
Buray'ı nerede beğendim ben ya? Hani göster. Verdiğim oylar beğenmediğimin kanıtıdır@Tolstoyevski de beğenmezse senin oyları kötüler cnm
Sana verdiğim oyun karşılığını almak sevindirdi.
Benim kurtarıcım sensin zaten Timsahlara ama pardon @XanTier e yem etme beniSon anda oy kullanıp Burayı kurtardığımı düşünüyorum
Daha çok bekler@Tolstoyevski de beğenmezse senin oyları kötüler cnm
Hala yarışmada olsam böyle atıp tutarmıydım sizce ha? @denizz19Sana o ilk haftadan verdiğim 13 puan haram olsun
Dua her hafta zirvede.@dreamy @Tolstoyevski @Yiğitt @Billy Kane @Thequeer @S.G.A.T. @Ahmed @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @denizz19 @MasacRE- @XanTier
1.Puan Durumu
1 Dua Lipa 38
2 Gripin 36
3 Athena 35
4 Ebru Gündeş 34
5 Sia 29
6 Buray 27
7 İlyas Yalçıntaş 26
8 Selda Bağcan 20
Tabi açıklama istemek hakkın @Tolstoyevski gelince ebruya verdiğin 1 puanın açıklamasını yap 2 sayfaya taşırmadanAma haksızlık yapıyor.. Gelsin felsefi cevap verip beni aydınlatsın..
Üsütme iyilik sağlık. Ne yaptım ben? 😱Kes sana kıl oluyorum zaten
@sokak sanati faydası yok zaten elenirsede olabilir bu yıl sunucu desteği üzerinde olmayacakSia elen
Benim müzik zevkimi forum kaldıramaz canım. En normali ile yarıştım, o bile ilgincine geldi. Forum tabuların dışına çıkamıyor