Sen kesin bir şey yapmışsındırÜsütme iyilik sağlık. Ne yaptım ben? 😱
Sen kesin bir şey yapmışsındırÜsütme iyilik sağlık. Ne yaptım ben? 😱
Türk halkının dizi seçimi gibi birşey bi ben anlıyorum bunu da sen anlamıyorsunBenim müzik zevkimi forum kaldıramaz canım. En normali ile yarıştım, o bile ilgincine geldi. Forum tabuların dışına çıkamıyor
İlk defa @Tolstoyevski eleneceğim diye yaygara kopartmadı, eleniyor şimdi de.@dreamy @Tolstoyevski @Yiğitt @Billy Kane @Thequeer @S.G.A.T. @Ahmed @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @denizz19 @MasacRE- @XanTier
1.Puan Durumu
1 Dua Lipa 38
2 Gripin 36
3 Athena 35
4 Ebru Gündeş 34
5 Sia 29
6 Buray 27
7 İlyas Yalçıntaş 26
8 Selda Bağcan 20
Ben sadecce hak edene hak ettiğini verdim ve bu yüzden lince maruz kaldımSen kesin bir şey yapmışsındır
Twitter dan takipten çıkıyorum seniKONUK JURİMİZ
@yatutarsa oyları
8 puan - Never Give Up
7 puan - Nefes
6 puan - Çingenem
5 puan - No Lie
4 puan - Kafama Göre
3 puan - Olmadı
2 puan - Sarı Gelin
1 puan - Beni Boş Yere Yorma
Aman cnm panik ettirme sandığından silahını çıkarıp yine kafasına dayamasınİlk defa @Tolstoyevski eleneceğim diye yaygara kopartmadı, eleniyor şimdi de.
Ani bir komployla elinden almak İçin çabalıyorum
Ay her hafta gönül istiyor ama eller istemiyor biraz da gönlünü dinle@S.G.A.T. oyları
Ebru Gündeş (EfSaNeEbru da ne kadın ama) 7
Dua Lipa (Şarkı kopardı.Hatun güzel değil, ama çok çekici vicdansız) 6
İlyas Yalçıntaş (çekti kendine.) 5
SiaDört
Gripin 3
Selda Bağcan - Sarı Gelin (Hayatım boyunca 50'den fazla farklı isimden farklı tarzlarda Sarı Gelin dinlemişimdir. Bu büyük bir dezavantaj oldu.) 2
Buray (Gönül ister zirveye koyayım senin için ama diğer parçalara haksızlık olur.) 1
Teşekkürler @S.G.A.T.@S.G.A.T. oyları
Ebru Gündeş (EfSaNeEbru da ne kadın ama) 7
Dua Lipa (Şarkı kopardı.Hatun güzel değil, ama çok çekici vicdansız) 6
İlyas Yalçıntaş (çekti kendine.) 5
SiaDört
Gripin 3
Selda Bağcan - Sarı Gelin (Hayatım boyunca 50'den fazla farklı isimden farklı tarzlarda Sarı Gelin dinlemişimdir. Bu büyük bir dezavantaj oldu.) 2
Buray (Gönül ister zirveye koyayım senin için ama diğer parçalara haksızlık olur.) 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?