Deniz ve Aserat kurtarırsa kurtarır yoksa yokKullandı
belli olmaz o iş. Türkü seven tayfanın daha oyu açıklanmadı.Selda gitti. Keşke daha çok kalsaydı bizle. Geçen hakftaki o kendinden emin yazısında sonra @Tolstoyevski nin elenmesi üzücü
ödevine kaçacaksan eğer @denizz19 sen tribini sürdür 1 saat dahaBen toparlamaya çalışıyorum sen bozuyosun Çiğdem. Anlıyorum tartışma eşittir reyting ama beni ödevimden alı koyuyosun
Mikser gibisin kız sus yolarım seni
Ay abla sende olmasançok teşekkür ederim
Hadi inşallah. İnşallah başkası elenir @Thequeerbelli olmaz o iş. Türkü seven tayfanın daha oyu açıklanmadı.
Kimse okumayacak@Thequeer
7 : İlyas Yalçıntaş - Nefes ( Herkes redd’in daha iyi olduğunu ve İlyas’ın şarkıya ettiğini söyler genelde ama böyle
değişik bi psikopat sesi var İlyas’ın. O ses beni benden aldıEn sevdiğim 3 şarkısından da 1 tanesidir, bence haftanın en iyisi bu
6 : Sia - Never Give Up ( and ı wont let you get me down ı'll keep gettin up when ı hit the ground ov never give up no... Şu sözlerin muhteşemliği, istemsizce metroda kıçımı başımı oynatıyorum, çok çok iyi )
5 : Gripin ( 2,3 haftalık rezalet seçimlerin ardından yeniden güzel seçimlere geçtin neyseki @dreamy
nakarat kısmında beni benden aldı)
4 : Ebru Gündeş - (Aşkım Ebru’nun o kadar güzel arabesk şarkıları varken 2 haftadır yaptığın seçimler beni gerçekten üzüyor, birçok şarkısına tam puan vermek varken bu ne? Tamam Çingenem de sevdiğim şarkıdır ama artık tempooo tempooKlipteki parlak çocuğun hatırını da işin içine katarak 4)
3 : Athena - Kafama Göre ( İlk kez o ses te dinlediğim, buram buram özgürlük kokan şarkı, beğendim)
2 : Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie ( Ay Dua gripken mi söylemiş bu şarkıyı, geçen haftanın bayağı altında ama yinede genel değerlendirdim 1 vermeye içim el vermedi)
1 : Selda Bağcan - Sarı Gelin ( Nakarat kısımlarında şu Sarı Gelin derken, çıkan sesin rezaleti, Selda’nın sesini gereksiz yere çok fazla titrettiğini düşünerek malesef 1 puan Tols)
Ödevin bitmeyecek
Şu anda yapıyorum zaten bir yandan. Ama MS yüzünden uzun süreli molalar veriyorum
Gidiciyiim kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?