O kadar feci kin duygusuna kapıldım ki beni hiç olmadığım bir karaktere büründürdüler ve ben bir şeyi istersem yaparımolum fesatlık yapma ya
Ne bileyim ne dedikleri de anlaşılmıyor trip yapmasana bana iyi alır inşallah benden elenmezsenHAfik yapma
ÖpücükSağlam şarkı, daha zamanı var onun.
O ilki ben her hafta yapıyorum zaten, lafa bak.SİA'DA 9. HAFTA
Evet Arkadaşlar MS tarihinde yine bir ilke imza atıyorum ve Oscar ödülüne aday olunmuş bir şarkı ile yarışıyorum.
2016 yılında yayınlanan Lion filmi için Sia tarafından yapılan efsanevi şarkı;
Lyric Video
Film Videosu
@Yiğitt @Ahmed @ozmoturk @Doğu @tolgab @dreamy @Sherlock @Aserat @Shamkhal @turkuazz @FaJi @MasacRE- @XanTier @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @Tolstoyevski @Çiğdem- @mesmeso61 @Thequeer @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM
ne düeti?Ne bileyim ne dedikleri de anlaşılmıyor trip yapmasana bana iyi alır inşallah benden elenmezsenİsmail YK ile olan Athena düetini dinlemek isterim ama
Seviyorum Seni Yar düetine düeti?Allah belanı versin olurmuş. Cuk otururdu Gökhan'a
O ilki ben her hafta yapıyorum zaten, lafa bak.
Onu kullanamadan gittin...Seviyorum Seni Yar düeti
Kalsaydım bu hafta o vardı gerçi onla da elenirdimOnu kullanamadan gittin...
Seviyorum seni yar, gözlerim sana ağlar, her şeye rağmen sevgilim, SENİ SEVEN BİRİ VAR.
ağlatacaksın beni.Seviyorum Seni Yar düeti
Bi daha mümkün değil sevdaağlatacaksın beni.Kısmet değilmiş.Belki finalde konuk olarak dinleriz.
Hahahahs ay cidden sen onları beden kullanmamışsın özellikle seviyorum seni yarBi daha mümkün değil sevda@Thequeer
Kullanamadık elediler bizi komployla şimdi komplo sırası bizdeHahahahs ay cidden sen onları beden kullanmamışsın özellikle seviyorum seni yar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?