S.G.A.T.
Emekli
abartı canım o kadar değil
abartı canım o kadar değil
ona çalışıyor zaten
HHAHA aa ne bileyim içkimi içtim hiçUyuşturucu mu bu krize girecek
Ama aşırı alkolikler krize giriyor ben gördüm hastanelerdeHHAHA aa ne bileyim içkimi içtim hiçiçmeyincede insan tuhaf oluyor demek sgatı gözlemlediğim kadarıyla bir kliniğe yatabilirama ms den elendikten sonra
Ben 1 kere Siayı seçmek istiyordum ama yeterli iyi şarkı bulamamıştım.Yeni hafta yeni şarkı demek şarkı lazım.
Ben 1 kere Siayı seçmek istiyordum ama yeterli iyi şarkı bulamamıştım.Sen ama bunları kullanmam dediklerimle bile iyi aldın.
Unstoppable, Never Give up, Waterfall, Fire Meet GasolineTavsiyen var mı.
Bende şaşırtıcı şekilde iyi gidiyorum. Nazar değmesin. Gözü olanın gözü çıksın inşallah.
Yani en iyilerden önce kullanilabilir bunlar. 4ü de tam ve tama yakın alır benden.Unstoppable, Never Give up, Waterfall, Fire Meet Gasoline
Unstoppable, Never Give up, Waterfall, Fire Meet Gasoline
Yani en iyilerden önce kullanilabilir bunlar. 4ü de tam ve tama yakın alır benden.
She Wolf iyi gider bence, Titaniumun bi alt versionu yine David.Never Give Up dışındakileri kullanmayacağım ama Unstoppable cidden iyi. Keşke Eminem ile olan yada bang my head yerine kullansaydım.
She Wolf nasıl.
She Wolf iyi gider bence, Titaniumun bi alt versionu yine David.
Oha Fire Meet Gasoline ben ve @OzaN seviyorduk diye hatırlıyorum.Kalite kalite.
Büyük kayıp.
Wild Ones kullandıydın gibi?Listede kalanlar şunlar
Elastic Heart
Chandler
Cheap trills
The greatest
Wild Ones
Titanium
Never give up
California Dreaming
She Wolf
Yer yok onlara
Wild Ones kullandıydın gibi?
Final kesin gibi.
Böyle bir şarkısı mı vardı ya bana bile tanıdık gelmedi?SİA'DA 7. HAFTA
Bu hafta efsane film San Andreas Fay Hattı için yaptığı muhteşem şarkı ile karşınızdayız. Yine ses mucizevi bir şekilde çıkıyor kadından. Yine çok duygulu ve hisli şarkıda.
@Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06
Böyle bir şarkısı mı vardı ya bana bile tanıdık gelmedi?
Ben onu her gün sevindiriyorum zaten.@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06
İlyas Yalçıntaş - Çok Yalnızım
Herkesin bildiği ve dinlediği bir şarkı ile katılıyoruz.Desteklerinizi bekliyoruz.@Yiğitt i sevindirelim hep beraber.
Bizi takmıyorsun ama.Ben onu her gün sevindiriyorum zaten.
SİA'DA 7. HAFTA
Bu hafta efsane film San Andreas Fay Hattı için yaptığı muhteşem şarkı ile karşınızdayız. Yine ses mucizevi bir şekilde çıkıyor kadından. Yine çok duygulu ve hisli şarkıda.
@Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06
aa güzel seçimler ilyas özellikle açılmaya başladı iyice@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06
İlyas Yalçıntaş - Çok Yalnızım
Herkesin bildiği ve dinlediği bir şarkı ile katılıyoruz.Desteklerinizi bekliyoruz.@Yiğitt i sevindirelim hep beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?