eTV MusicSurvivor 7.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Unstoppable, Never Give up, Waterfall, Fire Meet Gasoline

Yani en iyilerden önce kullanilabilir bunlar. 4ü de tam ve tama yakın alır benden. :A

Never Give Up dışındakileri kullanmayacağım ama Unstoppable cidden iyi. Keşke Eminem ile olan yada bang my head yerine kullansaydım.:D
She Wolf nasıl.

Never Give Up dışındakileri kullanmayacağım ama Unstoppable cidden iyi. Keşke Eminem ile olan yada bang my head yerine kullansaydım.:D
She Wolf nasıl.
She Wolf iyi gider bence, Titaniumun bi alt versionu yine David. :D
Oha Fire Meet Gasoline ben ve @OzaN seviyorduk diye hatırlıyorum. :Z Kalite kalite. :Z
Büyük kayıp. :A

She Wolf iyi gider bence, Titaniumun bi alt versionu yine David. :D
Oha Fire Meet Gasoline ben ve @OzaN seviyorduk diye hatırlıyorum. :Z Kalite kalite. :Z
Büyük kayıp. :A

Listede kalanlar şunlar
Elastic Heart
Chandler
Cheap trills
The greatest
Wild Ones
Titanium
Never give up
California Dreaming
She Wolf

Yer yok onlara:A

SİA'DA 7. HAFTA

Bu hafta efsane film San Andreas Fay Hattı için yaptığı muhteşem şarkı ile karşınızdayız. Yine ses mucizevi bir şekilde çıkıyor kadından. Yine çok duygulu ve hisli şarkıda.:bhr:

@Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06

SİA'DA 7. HAFTA

Bu hafta efsane film San Andreas Fay Hattı için yaptığı muhteşem şarkı ile karşınızdayız. Yine ses mucizevi bir şekilde çıkıyor kadından. Yine çok duygulu ve hisli şarkıda.:bhr:

@Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06
Böyle bir şarkısı mı vardı ya bana bile tanıdık gelmedi? :A

Ben onu her gün sevindiriyorum zaten. :A

SİA'DA 7. HAFTA

aa güzel seçimler ilyas özellikle açılmaya başladı iyice :A