eTV MusicSurvivor 7.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

@dreamy ın listesinde vardır mutlaka grubun çıkış parçalarından biri zaten bu ya 1. klip yada 2.klip bununla meşhur olmuslardı

3:40 itibaren dinle

Beğenmedim ilk haftalarda ancak kullanılabilecek bir şarkı bu saatten sonra iyi gitmez

Hem asıl çıkışları budur bu şarkıyla tanınmışlardır bunu duymadım deme bana

Beğenmedim ilk haftalarda ancak kullanılabilecek bir şarkı bu saatten sonra iyi gitmez

Hem asıl çıkışları budur bu şarkıyla tanınmışlardır bunu duymadım deme bana

ohaaa benimki 2004 den grubunda çıkış parçasıydı sanırım sen 2000liler gibi 2010 dakı şarkısıyla tanımıssın
@denizz19 un ergenler forumu ele geçirmiş lafına katılıyorum

ohaaa benimki 2004 den grubunda çıkış parçasıydı sanırım sen 2000liler gibi 2010 dakı şarkısıyla tanımıssın
@denizz19 un ergenler forumu ele geçirmiş lafına katılıyorum
Ee madem taa ilk şarkısını biliyorsun ondan sonrası niye yok sende
Ben de @xemrexxx in senin yaşını gizlediğin lafına katılıyorum en az 30 yaşındasın sen daha az olması mümkün değil

Ee madem taa ilk şarkısını biliyorsun ondan sonrası niye yok sende
Ben de @xemrexxx in senin yaşını gizlediğin lafına katılıyorum en az 30 yaşındasın sen daha az olması mümkün değil
2004 DE bununla tanıdım onları çok dinlediğim bir şarkısıydı ama sonra öyle dinlediğim şarkıları olmadı

@xemrexxx in boş iftiraları işte 26 ım

2004 DE bununla tanıdım onları çok dinlediğim bir şarkısıydı ama sonra öyle dinlediğim şarkıları olmadı

@xemrexxx in boş iftiraları işte 26 ım
Tamam benden 4 yaş büyüksün daha önceki şarkılarını hatırlaman normal, ama bende ergen değilim yani
Benim ilk Sen Gidiyorsun'la dikkatimi çekmişti ama önceki albümlerinden de var bildiğim şarkıları. Zaten çok fazla da dinlediğim bir grup değil ben daha sert müziklerden hoşlanıyorum

Zaten @dreamy 'ye oyun oynadım. Komşu Kızı şarkısı çok ilgi gördü falan dedim Erkin Koray kullandı 1. Oldu dedim. Saf inandı halbuki kıl payı elenmekten kurtulmuştu

Onun sonu yakın sen rahat ol
Oha bu ne hırs 😱
bu şarkısı dışında hiçbir şarkısını ne duydum ne dinledim şu yıla kadar tek bildiğim bu
@MasacRE- @dreamy @Harunnn60
O kadar güzel değil efsane parçaları var kaç tane

Oha bu ne hırs 😱

2010 dan sonra çok alakalı olmadım müzikle 90lı yıllar 2000li yılları iyi biliyorum zaten teyib dönemini bitti KRAL TV youtube ye yerini kaptırdı bizim nesilin ilgisi azaldı müziğe

Oha bu ne hırs 😱

2010 dan sonra çok alakalı olmadım müzikle 90lı yıllar 2000li yılları iyi biliyorum zaten teyib dönemini bitti KRAL TV youtube ye yerini kaptırdı bizim nesilin ilgisi azaldı müziğe

dreamy'de bir darbe vurmuş sana
Sen yaşlanmışsın iyice boşver bu işleri gençlere bırak Çiğdem teyze

Ortalardan kayboldum sandınız ki öldü şimdi söyleyebilirsiniz kral geri döndü.
Bu hafta mutlaka yollarım oylarımı.