eTV MusicSurvivor 7.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

İş sesle bitmiyor. Sesleri güzel ona lafım yok. :D

Teklif etmiştin bana :A
Sesleri güzel yani ama şarkıları mı kötü diyorsun :A teklifim gidersem geçerliydi :D

Biliyorum canım :A

Şimdi bakıcam klipsizin racabını yapıyorum telif gelecekmi gelmezse klipsizi kullan evet gelirse klipliyi :A
Klipsizde telif olmaz sanmıyorum. Şarkı aynı şarkı sanki klibe bakıyor millet :A

Sesleri güzel yani ama şarkıları mı kötü diyorsun :A teklifim gidersem geçerliydi :D

Klipsizde telif olmaz sanmıyorum. Şarkı aynı şarkı sanki klibe bakıyor millet :A
yeni olmasından kaynaklı yeni şarkı ve kliplere genelde telif oluyor @Billy Kane duada önceki sezonda irem dericide yaşamıştı :A

Benim Albümüm'de de 1 puanla birinciliği kaçırmış yine Komşu Kızı, yani nereden bakarsan bak ofsayt what is the problem :A

https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-3-sezon-4-hafta-sonuçları.261706/
aa gerçekten ozaman @sokak sanati bilmeden iyilik yapmış @dreamy a :A :A :A

aaa sen çiçek verdinmi bakayım bana kuru kafa 😵 elenirsem sorumluluk sende demek kolay 1.oluncada ozaman kibar bir beyefendi oalrak bir çiçek hediye edilir değilmi :A çiğdem çiçekleri bekliyorum senden :A :A :A

Son düzenleme:
BURAY - BİR ÖMÜRLÜĞÜM

6 hafta boyunca verdiğiniz oylara teşekkür ediyoruz ve 7. Hafta itibariyle Buray’ın en sevilen parçalarına geçiyoruz.
Bu hafta şarkımızın direk recap süresini “Senden Bana Kalan” filminden sahneler ile paylaşıyoruz, yani hemen dinleyip tam puanı yapıştırabilirsiniz :A

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @XanTier @Harunnn60 @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06

Tamam sorun yok :A

BURAY - BİR ÖMÜRLÜĞÜM

6 hafta boyunca verdiğiniz oylara teşekkür ediyoruz ve 7. Hafta itibariyle Buray’ın en sevilen parçalarına geçiyoruz.
Bu hafta şarkımızın direk recap süresini “Senden Bana Kalan” filminden sahneler ile paylaşıyoruz, yani hemen dinleyip tam puanı yapıştırabilirsiniz :A

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @XanTier @Harunnn60 @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06

ne güzel racabı hazır böyle şarkılar candır :A :A :A

BURAY - BİR ÖMÜRLÜĞÜM

:Z:Zçok severimmm ayy

Ben de bunu duymadım hiç sen hangi dünyada yaşıyorsun ya Gripin'in o kadar meşhur şarkısı var duya duya bunu mu duydun :A
Sende en iyi şarkılarını duymamışsın gripin dinliyormuş birde :A :A :A

İşte sırf sen yorulma diye :A Bu haftada tam puanı hak ettik bence :A
Bu haftada düşük verirsen lütfen sen bi öl :A @XanTier
Sana güzel bir puan çıkıcaktır bu ince düşüncenden dolayı :A

juri başkanımız @mrt-06 da benim kadar önemli oyları artık :A

Bu mu en iyi şarkı @dreamy bu şarkıyla gelirsen şutlanırsın sen bakma Çiğdem'e sakın dinleme onu :A

Hak edeceğin puanı alacağından hiçbir şüphen olmasın :A

:Z:Zçok severimmm ayy
Yaa çok sevindim :love1:

En sevindiğim şey o zaten kaliteden anlayan biri geldi sonunda jüriye :A
Daha soruna cevap vermemiştim, sen çoktan karar vermişsin :A
2’sini de kullanmayacaktım seni trollemek istemiştim :A

Bu mu en iyi şarkı @dreamy bu şarkıyla gelirsen şutlanırsın sen bakma Çiğdem'e sakın dinleme onu :A

Hak edeceğin puanı alacağından hiçbir şüphen olmasın :A
@dreamy ın listesinde vardır mutlaka grubun çıkış parçalarından biri zaten bu ya 1. klip yada 2.klip bununla meşhur olmuslardı :F

3:40 itibaren dinle :A :A :A

Yaa çok sevindim :love1:

En sevindiğim şey o zaten kaliteden anlayan biri geldi sonunda jüriye :A

2’sini de kullanmayacaktım seni trollemek istemiştim :A
Sen diğer juri başkanımızı bekle destere yi erkeklere kazma diye arkaya atıyor kadınları öne :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking