Senin gibilere inat elenmeyeceğim
deniz askerliğinin süresini uzatmış çeyrek finale kalacağına emin demekki
Yani Ebru Gündeş ile birlikte bu yarışmada, en azından şu ana kadar, en az beğensiğim ikili. Seninki biraz daha geride tabii açıkçasıSenin gibilere inat elenmeyeceğim
çok tşşk cnm sen izleyebildinmi süper bölümdü
Elenmezse, ki elenir kesin, ortada kalırsa almam ben yarışmacısı olan kişiyideniz askerliğinin süresini uzatmış çeyrek finale kalacağına emin demekki
Birazdan paylaşacağımHangi şarkı ile geleceksin
Aynen herkeslere inat kazanmak için mücadele edeceğimdeniz askerliğinin süresini uzatmış çeyrek finale kalacağına emin demekki
En güzel iki sesten nefret etmen senin kaliteni ortaya çıkarıyorYani Ebru Gündeş ile birlikte bu yarışmada, en azından şu ana kadar, en az beğensiğim ikili. Seninki biraz daha geride tabii açıkçası
Zaten sana veren de yokElenmezse, ki elenir kesin, ortada kalırsa almam ben yarışmacısı olan kişiyi
Tv bakmadım tekrarı izledim ama harika bölüm olduçok tşşk cnm sen izleyebildinmi süper bölümdü
bende netten izledim 2.bölümü canlı izleriz artıkTv bakmadım tekrarı izledim ama harika bölüm oldu
Zaten @dreamy 'ye oyun oynadım. Komşu Kızı şarkısı çok ilgi gördü falan dedim Erkin Koray kullandı 1. Oldu dedim. Saf inandı halbuki kıl payı elenmekten kurtulmuştu
Onun sonu yakın sen rahat ol
@sokak sanati benim albümüme bakmış olmalıErkin Koray' ın kıl payı elenmekten kurtulduğuna emin misin Komşu Kızı'yla?
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-6-sezon-8-hafta-sonuçları.266641/
Ayrıca @dreamy Komşu Kızı ile gelirse farklı bir şekilde haftanın birincisi olur.
Birkaç bölüm netten bakarım yoğunluktan ama sonra tv den bakarızbende netten izledim 2.bölümü canlı izleriz artık
racabıda alalımBu haftaki şarkımız son albümün en sevilen şarkılarından biri Havadan Sudan olacak. Umarım hak edilen puanlar verilir sabit kötü verenlere duyurulur.
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06
@sokak sanati benim albümüme bakmış olmalı
Klipsiz atayım mıracabıda alalımyine yanına eklicez gibi görünüyor gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?