Tamam yarından itibaren açmıyorum o zaman
Evet, gece boyu bekliyorum ama yazan olmadı hiçGizem yaratayım dedim bi.
Tıklamam bilemrt-06 antilerini bir odaya kapatıp bu videoyu bütün gün izleteceğim başta @Billy Kane @DarkLegenD ve @XanTier'e.
Tabi senin için daha özel kişiler olunca onları beklersin......Evet, gece boyu bekliyorum ama yazan olmadı hiç
Tıklamam bile
Aynı olacaksa açmak yerine eski konuya yönlendirebilirsinTamam yarından itibaren açmıyorum o zaman
Resim kaldırılmadı ama hadi iyi geceler.Co-Admin rütbesi kaldırıldı.
Aynı olacaksa açmak yerine eski konuya yönlendirebilirsin
Merak ettim be Haruncum amaTabi senin için daha özel kişiler olunca onları beklersin......
tamam ozaman @sokak sanati elendi@Çiğdem- puanımı ebru gündüş için 16ya çıkarıyom elemeyin şu garibanı yazık
O ham haliydi sonradan ekliyorum yine okuman gerek eğer eklenmiş halini okuduysan bilemem tabii.Gözü çıksın.(Bu hafta olmayınca okudum da.)
İyiydi amaMerak ettim be Haruncum ama
Senin sürprizini en çok merak etmiştim ama
O ham haliydi sonradan ekliyorum yine okuman gerek eğer eklenmiş halini okuduysan bilemem tabii.
Ohhh bana çektirdiklerinin yanında o video az bile sana.Resim kaldırılmadı ama hadi iyi geceler.o videodan sonra midem bulandı iğrenç insan. .ss
Ben onu dün okudum yaYüca kral mrt-06 Deniz hakkında ne karar verecek? sokak sanati soyunurken kim görecek? Bu sefer paçayı nasıl kurtaracak? @xBUGRAx'e kim göz koyuyor? Hepsi yarın 20.30'da Oyun Of The Forum'da!....
@sokak sanati @Ahmed @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Çiğdem- @Billy Kabe .....
Oyun videosu sen seversin.Evet, gece boyu bekliyorum ama yazan olmadı hiç
Tıklamam bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?