Ne dalga geçmesi, yine ne yaptım?
İyi dedin kötü verdim pis leğen Arap sabunu lazım sana.s.s
Ne dalga geçmesi, yine ne yaptım?
İlyas üstüne koya koya Gripin'i ezer.İlyas ile Gripin'i değiş tam paralel oluyormuşuz. Bi de bana zevksiz dedin
Puanlamayı çok güzel yaptım bence hepiniz memnun kalacaksınızKanka oyunu değiştir yüksek yap plz.kankaaaa
Giresunca öğrenmiş vayy😱Diyor ki oylarını geç yollamışsın
Yüksek vermiştim sana?
Fakat ben senin o kadar kötü bir insan olmadığını, o haftaki şarkılardan hak edene hakkını vereceğini, adil ve temiz yürekli bir kalbinin olduğunu biliyorum bu hafta yine 1 vermiş olsan bile, hatta gelecek haftalar yine 1 verecek olsan bile, canın sağolsunElenirsem jüri başkanlarından olup Selda ve Gripine her hafta 1 versem, içlerimin yağları erise.
Bence sen zevksizmişsinİlyas üstüne koya koya Gripin'i ezer.
Yalan söyleme, ne zaman iyi dedim.İyi dedin kötü verdim pis leğen Arap sabunu lazım sana.s.s
1 tane sıra farklılığı için birbirimizi ezmeyelim.Bence sen zevksizmişsin
Özür dilerimİşimi gücümü bitirip geldim yorum yazdım diss attılar, oynamıyorum ben.@Çiğdem-
Fakat ben senin o kadar kötü bir insan olmadığını, o haftaki şarkılardan hak edene hakkını vereceğini, adil ve temiz yürekli bir kalbinin olduğunu biliyorum bu hafta yine 1 vermiş olsan bile, hatta gelecek haftalar yine 1 verecek olsan bile, canın sağolsun
Yaparım Bilirsin
Gönlümün Efendisi
Söyleyin
Araftayım
Bunlarla hemde..
benim gönlümü kazandın yetmiyormu ayollİşimi gücümü bitirip geldim yorum yazdım diss attılar, oynamıyorum ben.@Çiğdem-
Çok radikal bir söz1 tane sıra farklılığı için birbirimizi ezmeyelim.
Beddua etmeme ramak kalmıştı kurtardın.Özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?