Hahah Aklıma ,fikrime sağlık cnmHep senin yüzünden, beni reyting için kullandın......
Hahah Aklıma ,fikrime sağlık cnmHep senin yüzünden, beni reyting için kullandın......
1.Puan durumu gelecek
@gözlemci oyları
4 Puan Gripin - Muhtemel Aşk
3 Puan Ahmet Kaya ve Selda Bağcan - Öyle Bir Yerdeyim ki
2 Puan İlyas Yalçıntaş - Sadem
1 Puan David Guetta ft. Sia Titanium
İnşallah elenmezsin de güzel bir parça gelirsin gönlümüzü fethedersin@Billy Kane ile aramıza kimse giremez, aramız hep birleşik.![]()
@gözlemci 1 vermemişsin, bu da bir şeydir. Teşekkürler.![]()
Anca dinleyebiliyorum Sia İlyas falan dinlemesi azap@Yiğitt Elde avuçta ne varsa ,dağıttı ayoll![]()
![]()
Sen hemen yolluyordun son 2 haftadır ,@Harunnn60 seni de kendine benzetmiş cnm
😱😱😱
Anca dinleyebiliyorum Sia İlyas falan dinlemesi azap![]()
![]()
Sizin süper kahraman biraz fos olabilir ama
@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
1.Puan Durumu
1 Gripin 20
2 Selda Bağcan 16
3 İlyas Yalçıntaş 15
4 Sia 11
Demiştim niye bu kadar sakin parça diye hem sana hemde @Yiğitt eneyse bu zaman kadar çok iyi gittin tebrik ediyorum
![]()
Ay Sia gidiyor, tüm halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum.@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
1.Puan Durumu
1 Gripin 20
2 Selda Bağcan 16
3 İlyas Yalçıntaş 15
4 Sia 11
Sağol aşkım, buralardayım daha.İnşallah elenmezsin de güzel bir parça gelirsin gönlümüzü fethedersin![]()
Harika@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
1.Puan Durumu
1 Gripin 20
2 Selda Bağcan 16
3 İlyas Yalçıntaş 15
4 Sia 11
Ne demek@Billy Kane ile aramıza kimse giremez, aramız hep birleşik.![]()
@gözlemci 1 vermemişsin, bu da bir şeydir. Teşekkürler.![]()
Ay Sia gidiyor, tüm halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
Sağol aşkım, buralardayım daha.![]()