Bence gayet açık bir öngörü @Tolstoyevski ye kalsa ilk haftadan elenmişti. İnsan ister istemez etkileniyorHaha Selda'nın finale kalamayacağını kim biliyor?
Bence gayet açık bir öngörü @Tolstoyevski ye kalsa ilk haftadan elenmişti. İnsan ister istemez etkileniyorHaha Selda'nın finale kalamayacağını kim biliyor?
Kal şimdi , 3.puan durumu gelecekNeyse Atacan gittiğine göre ben gelebilirim tekrar aynı ortamda olmayalım onla@Çiğdem-
Rahatladım geldim.
Teşekkürler @Ahmed aşkım.@Ahmed oyları
4p - Sia (Sia'nın en zirve birkaç şarkısından birisi, tam vermezsek ellerimiz kurusun.)
3p - İlyas Yalçıntaş (Hep değişik bir burukluk oluşuyor bu şarkıyı dinleyince.. )
2p - Gripin (Önceki haftalar kullanabilirdin bunu.)
1p - Seld Bağcan (Şarkıdan çok videodaki görüntüler güzeldi, baya duygulandım. )
1 vermekten iyidir Keçiörenlicim.@XanTier oyları
4 - Selda Bağcan - Öyle Bir Yerdeyim ki
3 - Gripin - Muhtemel Aşk (Bu sefer zirveden inmen zorunda kaldı Gripin, üzgünüm)
2 - İlyas Yalçıntaş - Sadem
1 - David Guetta ft. Sia Titanium
@serhatt yerler seni, teşekkürler.
Gelsin bakalım neymiş son durumKal şimdi , 3.puan durumu gelecek
Fark azalmış, zirveye yaklaştım.@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
3.Puan Durumu
1 Gripin 49
2 Selda Bağcan 42
3 Sia 38
4 İlyas Yalçıntaş 36
Çok heyecanlı gidiyor@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
3.Puan Durumu
1 Gripin 49
2 Selda Bağcan 42
3 Sia 38
4 İlyas Yalçıntaş 36
Fark baya azalmış, çatla.
@Halef çok teşekkür ederim. Muhteşem olmayan iyi bir puan sağol.
Niye öyle deyip kalbimi kırıyorsun.
@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
3.Puan Durumu
1 Gripin 49
2 Selda Bağcan 42
3 Sia 38
4 İlyas Yalçıntaş 36
Hoşgeldin YiğitRahatladım geldim.
Böyle yazdığına göre elenmedim?
Aşkım, yurtdışı oyları gelecek şimdi.Hoşgeldin YiğitHala bıraktığın yerdesin değişim yok
Hoşgeldin YiğitHala bıraktığın yerdesin değişim yok
@Yiğitt 1 saat tuvalette kalıp geldi , @sokak sanati 30 dakıkalık metro dan inemediBöyle yazdığına göre elenmedim?
Yazık nasıl da umutluAşkım, yurtdışı oyları gelecek şimdi.
Belki de girmeye korkuyordur, ama artık sonuncu değil halbuki @sokak sanati
Kimi ansam geliyor önce @Yiğitt şimdi @sokak sanati@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
3.Puan Durumu
1 Gripin 49
2 Selda Bağcan 42
3 Sia 38
4 İlyas Yalçıntaş 36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?