Şu an ki durumda az maalesef, tam beklerdim senden. Yine de teşekkürler tabi.3 puan azmı yahu valla selda bağcan beni çok etkiledi yoksa yine tam puan verirdim ben
Bir ben değilsin maalesef daha çok yol katetmen gerek Meloşum.Şu anda bile zaten yeterince fantastiğim, daha ne kadar olabilirim? 😱
Yanlış tahmin @S.G.A.T.@S.G.A.T. oyları
Öyle bir yerdeyim ki (Ne güzel şarkıdır.) Dört
Sadem (Soner Sarlkabadayı farkı, mükemmel slow.) 3
Titaniumm (Ara sıra David Guetta bu dünyaya gelmeseydi diye düşünmüyor değilim.) 2
Muhtemel aşk (Normalde dinlediğim şarkı ama baya altta kaldı. Gripin'inki buraya kadarmış.) 1?
Teşekkürler @S.G.A.T. aşkım, keşke Sia'ya 1 verseydin.@S.G.A.T. oyları
Öyle bir yerdeyim ki (Ne güzel şarkıdır.) Dört
Sadem (Soner Sarlkabadayı farkı, mükemmel slow.) 3
Titaniumm (Ara sıra David Guetta bu dünyaya gelmeseydi diye düşünmüyor değilim.) 2
Muhtemel aşk (Normalde dinlediğim şarkı ama baya altta kaldı. Gripin'inki buraya kadarmış.) 1?
Aleyna Tilki hayranı olmam ve bunu dinlemem fantastik benceBir ben değilsin maalesef daha çok yol katetmen gerek Meloşum.
Bu nasıl bir moderatör, daha nickimi bile yazamıyor.@DarkLqenD oyları
4-Yirmi7- Muhtemel Aşk ( 27 için)
3-İlyas Yalçıntaş- Sadem
2-Selda Bağcan - Öyle Bi' Yerdeyim Ki
1-Sia - Titanium (David Guetta bile kurtaramamış.)
Ayy çık birde yeni gelin gibi nazlanıyor, ne yapalım geldiysen.Sadece etikete geldim çıkıyorum şimdi konudan istenmediğim yerde durmam@Çiğdem-
Şu an ki durumda az maalesef, tam beklerdim senden. Yine de teşekkürler tabi.
Daha çok mesaj yazayım da HEP GÖR O ZAMAN
Çok gudubet bir nickin varBu nasıl bir moderatör, daha nickimi bile yazamıyor.ayrıca q falan da yok artık.
Sanırım sen daha kabullenememişsin
Etnik müzik canım, sana fazla gelirKilise müziği mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?