İzmir geldi gelecek, yollasana şu İzmir'i artık @Çiğdem-
İzmir geldi gelecek, yollasana şu İzmir'i artık @Çiğdem-
yoo ben onu bozdum sayılır. Birbirimizi bozuyoruz genelde 3-4 arkadaş olarak sürekliEmrecan mıydı? O seni bozmuş git gide tuhaflaşıyorsun.
Kaç tane İzmir var sanki. Gelse ne olacak?İzmir geldi gelecek, yollasana şu İzmir'i artık @Çiğdem-
Bensiz Gripin'i yalnız bırakmıyorsun, harikasınHarika
Gripin fark atmış, @Yiğitt şutlanıyor ne kadar harika bir puan durumu@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
2.Puan Durumu
1 Gripin 38
2 Sia 25
3 Selda Bağcan 24
4 İlyas Yalçıntaş 22
Şehirlerden umudu kesmeyen Kemal bey gibisin Ayollİzmir geldi gelecek, yollasana şu İzmir'i artık @Çiğdem-
2 sene sonra neye döneceksin bakalım. Ağzında Küpeli bir Teoman hayranı mesela. 😱yoo ben onu bozdum sayılır. Birbirimizi bozuyoruz genelde 3-4 arkadaş olarak sürekli
Kaç tane İzmir var sanki. Gelse ne olacak?
Bekle bekle oylar birazdan gelecek, elenmeyeceğimi göreceksin. ÇAT LA YA CAK SI NIZ!
Daha 10 ilin sonuçları geldi, hiçbir şey belli değil.yoo ben onu bozdum sayılır. Birbirimizi bozuyoruz genelde 3-4 arkadaş olarak sürekli
Kaç tane İzmir var sanki. Gelse ne olacak?
Ben sana demiştim bu şarkı finallik diye. Dağıttı ortalığıBensiz Gripin'i yalnız bırakmıyorsun, harikasın
Bu hafta da çok mutluyum ilerleyiişten
@vadikızı o kadar övdün övdün 3 puan mı verdin?
Şu anda bile zaten yeterince fantastiğim, daha ne kadar olabilirim? 😱2 sene sonra neye döneceksin bakalım. Ağzında Küpeli bir Teoman hayranı mesela. 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?