MusicSurvivor 6.Sezon Yarı Final Sonuçları

Ben hedefime ulaştım olan size oldu.
Sinsi sinsi konuda dolanıyorsun geçen hafta da ben elendiğimde konuya girip bir şeyler yapıp çıktın gerçekten senden de korkuyorum büyü işine girmiş olabilirsin.
3 nefret ettiğin isim art arda elendi. 😵

Şampiyon belli final puanlarından @Tolstoyevski
@MasacRE- nin başarısı benden daha büyük aslında. Benim çoğu şarkı zaten seviliyordu ama Feridun'un ki öyle değil, sürekli ve her hafta anti topladı, daha ilk haftadan beri elenecek gözüyle bakılan adam söke söke finale kaldı şaka maka

Tıpkı Portekiz gibi. O yüzden kesin konuşmamak gerek, onun da şampiyonluk şansı oldukça yüksek ve kazansa bile diyecek sözümüz kalmaz bu gayretinden sonra

Portekiz in şampiyonluğunun aynısı ona olmucak

Forumdan gelen parayı, bütün forum kamu kuruluşlarını, forum reklamlarını, forum üyelerini kullanan Erkin'in finale çıkması bana şaşırtıcı gelmiyor.

Ben de hedefime ulaştım bilinmeyen tüm şarkıları tanıttım kalanlar da en bilinenler bilmeseler de olurdu
Sen Bağırsak şarkısı ile elendin fena koymuştur
Bilinmeyen şarkılar mı
Sanırsın Düş Sokağı Sakinleri ile falan yarışmış, her şarkısı zaten oldukça popüler ve yakın zamanlıydı.

1 değil 2 puan kırmışsın yalnız, yorumun da o yönde.

Tizmiş de rahatsız olmuş da, sanki başımıza müzik uzmanı.

1 puan tiz olmasından 1 puanda erkinin şarkısının muhteşem olmasından kırdım. Benim zevkim böyleydi. K.bakma. zamanında tam puan defalarca verdim. Hakkını teslim ettim yine.😉

Elenmemi bekleyen ne çok kişi varmış
Ne diyeyim çatlayın, bugüne kadarki başarılarım size yeter

@Tolstoyevski @MasacRE- tebrik ederim final başarınızdan ötürü, hak eden kazansın.

@Çiğdem- emeklerine sağlık canım. Elensem bile yarışmaya desteklerim sürecek, final konusunda da birlikteyiz inşallah

Emre Altuğ ile yarışmak güzeldi, bu sezondan da oldukça zevk aldım

Yok sırf final puanı farkından bile tek taraflı bir final olacağı ortada
Ama kendim dışında en çok desteklediğim isimle finale kalmak da sevindirici, o bile yeter

Bilinmeyen şarkılar mı
Sanırsın Düş Sokağı Sakinleri ile falan yarışmış, her şarkısı zaten oldukça popüler ve yakın zamanlıydı.
Bilinmekten kasıt popüler olmayan ki Yıllarım Gitti şarkısı popüler değildi ama ben çok sevdim diye kullandım. Gül ki şarkısı popüler ama kullanmadım çünkü sen seviyordun

Teşekkürler, sana da geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm elenmene

Benim hayat felsefem artık şu; çekemeyen anten taksın.

Gerçekten çok rahatlatıcı bir laftır.

Bilinmekten kasıt popüler olmayan ki Yıllarım Gitti şarkısı popüler değildi ama ben çok sevdim diye kullandım. Gül ki şarkısı popüler ama kullanmadım çünkü sen seviyordun
Popüler değil miydi?

Benim bütün şarkıların izlenme sayılarını toplasak bir Yıllarım Gitti yapmıyor.

destekleriniz sürüceğine eminim

Emre ile bencede çok iyi yarıştın 1 güzel şarkısı dısında hepsini dinlettin foruma emreyi forumda hatırlamak güzeldi

bu sezondan geçen yıla oranla bende ayrı bir keyif duyuyorum @MasacRE- @Tolstoyevski finali kim tahmin ederdi ayoll @MasacRE- özellikle büyük başarı

En farklı final olacak sanırım. Erkin Koray gibi bir efsaneyi finale çıkartan FF'ye teşekkür ederim bende.

Onun dışında tebrikler @MasacRE-
Muhteşem bir strateji yaptın süper bu iş çıkardın. Eline sağlık. Finali hakettin bence.
aha

@Bully sana da geçmiş olsun. Ama bu seferde final olmayıversin. Çok takacağını düşünmüyorum zaten.