Sinsi sinsi konuda dolanıyorsun geçen hafta da ben elendiğimde konuya girip bir şeyler yapıp çıktın gerçekten senden de korkuyorum büyü işine girmiş olabilirsin.Ben hedefime ulaştım olan size oldu.![]()
Ben de hedefime ulaştım bilinmeyen tüm şarkıları tanıttım kalanlar da en bilinenler bilmeseler de olurduBen hedefime ulaştım olan size oldu.![]()
@MasacRE- nin başarısı benden daha büyük aslında. Benim çoğu şarkı zaten seviliyordu ama Feridun'un ki öyle değil, sürekli ve her hafta anti topladı, daha ilk haftadan beri elenecek gözüyle bakılan adam söke söke finale kaldı şaka makaŞampiyon belli final puanlarından @Tolstoyevski![]()
Portekiz in şampiyonluğunun aynısı ona olmucak@MasacRE- nin başarısı benden daha büyük aslında. Benim çoğu şarkı zaten seviliyordu ama Feridun'un ki öyle değil, sürekli ve her hafta anti topladı, daha ilk haftadan beri elenecek gözüyle bakılan adam söke söke finale kaldı şaka maka
Tıpkı Portekiz gibi. O yüzden kesin konuşmamak gerek, onun da şampiyonluk şansı oldukça yüksek ve kazansa bile diyecek sözümüz kalmaz bu gayretinden sonra![]()
Bilinmeyen şarkılar mıBen de hedefime ulaştım bilinmeyen tüm şarkıları tanıttım kalanlar da en bilinenler bilmeseler de olurduSen Bağırsak şarkısı ile elendin fena koymuştur
![]()
1 değil 2 puan kırmışsın yalnız, yorumun da o yönde.
Tizmiş de rahatsız olmuş da, sanki başımıza müzik uzmanı.![]()
Yok sırf final puanı farkından bile tek taraflı bir final olacağı ortada@MasacRE- nin başarısı benden daha büyük aslında. Benim çoğu şarkı zaten seviliyordu ama Feridun'un ki öyle değil, sürekli ve her hafta anti topladı, daha ilk haftadan beri elenecek gözüyle bakılan adam söke söke finale kaldı şaka maka
Tıpkı Portekiz gibi. O yüzden kesin konuşmamak gerek, onun da şampiyonluk şansı oldukça yüksek ve kazansa bile diyecek sözümüz kalmaz bu gayretinden sonra![]()
Bilinmekten kasıt popüler olmayan ki Yıllarım Gitti şarkısı popüler değildi ama ben çok sevdim diye kullandım. Gül ki şarkısı popüler ama kullanmadım çünkü sen seviyordunBilinmeyen şarkılar mıSanırsın Düş Sokağı Sakinleri ile falan yarışmış, her şarkısı zaten oldukça popüler ve yakın zamanlıydı.
![]()
Teşekkürler, sana da geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm elenmeneElenmemi bekleyen ne çok kişi varmışNe diyeyim çatlayın, bugüne kadarki başarılarım size yeter
@Tolstoyevski @MasacRE- tebrik ederim final başarınızdan ötürü, hak eden kazansın.
@Çiğdem- emeklerine sağlık canım. Elensem bile yarışmaya desteklerim sürecek, final konusunda da birlikteyiz inşallah
Emre Altuğ ile yarışmak güzeldi, bu sezondan da oldukça zevk aldım![]()
Benim hayat felsefem artık şu; çekemeyen anten taksın.Elenmemi bekleyen ne çok kişi varmışNe diyeyim çatlayın, bugüne kadarki başarılarım size yeter
@Tolstoyevski @MasacRE- tebrik ederim final başarınızdan ötürü, hak eden kazansın.
@Çiğdem- emeklerine sağlık canım. Elensem bile yarışmaya desteklerim sürecek, final konusunda da birlikteyiz inşallah
Popüler değil miydi?Bilinmekten kasıt popüler olmayan ki Yıllarım Gitti şarkısı popüler değildi ama ben çok sevdim diye kullandım. Gül ki şarkısı popüler ama kullanmadım çünkü sen seviyordun![]()
destekleriniz sürüceğine eminimElenmemi bekleyen ne çok kişi varmışNe diyeyim çatlayın, bugüne kadarki başarılarım size yeter
İşsiz gitmiş bunları kopyalamışPopüler değil miydi?
Benim bütün şarkıların izlenme sayılarını toplasak bir Yıllarım Gitti yapmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 55526