MusicSurvivor / 6.Sezon Başvuru Başladı

ARANIZDAN SU SIZMIYOR BU ARALAR @xemrexxx i benim albümümden sonra ms dedeşampiyon yapın ayoll

@xemrexxx

Vay be Hande Yener kazanmış daha önce.
Uzaklaşayım buradan hemen.

Şampiyon olamayacaklarını anlayınca boş işler deniyor. Yazık Bee neyse hepinizin ağzına sıkacağım.
@destere

Tabi yarışmacı olmadığından rahatsızn bu sefer juri olarak ayoll ama sonuclarda bekliyoruz seni yinede

Karşımda aciz duruşlarını izlemek için can atıyor olacağım. Her hafta buradayım.

Şaka yapıyorum tabi ki yine adil oylarını vereceğim. Adeyyo sevdiğim şarkı yine Emre'nin ihtiyacım var şarkısı, şu güzel bir kızla olan kliple şarkısı, aşkı kıyamet yine güzel şarkıları var tamamen adil oylayacagim.
Normalde yarışıp ortalığı inletmek vardı ama bu sezon ara şart sende biliyorsun.
Belki All Starda.

haha tabi cnm adil olcağını bliyorum zaten aksi duruma ben izin vermem

yarışsan güzel olurdu bence ama finalde başkası olsun bu seferde evet 5 sezonun 3 ayrı sezonda finalde sen varsın ayoll

Ben yarışmayacağım arkadaşlar.
Özel hayatım da yine yoğunluk dönemine giriyorum zaten birazda moralim yok. Bu yüzden yarışan arkadaşlara başarılar diliyorum.

@Çiğdem- Başarılar jüri olarak her şekilde destek veririm. Afiş olsun fragmanlar filan her türlü şey benden.

haha tabi cnm adil olcağını bliyorum zaten aksi duruma ben izin vermem

yarışsan güzel olurdu bence ama finalde başkası olsun bu seferde evet 5 sezonun 3 ayrı sezonda finalde sen varsın ayoll

Yoo istediğim gibi oylarım. Şarkıya oy vermediğini İspatladığım kişiler var kimsede karışamaz yamulturum valla.

Evet başarım tescilli zaten beni arkasına almak isteyen yarışmacılara bu istetistikler sunulur.

Çeteme dahil olmak ister musin.

Tşşk ederim cnm umut kafayı sıyırmıs sen onu kontrol et sana görev

Ece Seçkin Falov Mi ile mi şampiyon olacak? Güldürmeyin beni.
ecenin benden çekeceği var zaten laylaylo şarkısına 1 yıldır saydırıyorum ayoll
@Billy Kane

Bana kim sahip çıkacak?
hahaha ben tabikide cnm bir sıkıntında sunucunuza koşabilirsin

Çete konusunda ciddiyim. Sıva grubundan esinlendim bir alman çetesi olabilir forumda.

ecenin benden çekeceği var zaten laylaylo şarkısına 1 yıldır saydırıyorum ayoll
@Billy Kane

hahaha ben tabikide cnm bir sıkıntında sunucunuza koşabilirsin

O şarkıları kullandığında sonuncu olupda elenmezse tüm jürilere küfür ederim.
Baştan söyleyeyim de.

@Çiğdem- ben jüri başkanlığına alıştım artık normal jürilik kesmez, beni de jüri başkanı yap @destere ile birlikte bu onurlu görevi birlikte yürütelim