Damien Duff
Süper Favori Üye
ama bugün görseydim yayınlamazdım bir bakabilirmisin acaba
ama bugün görseydim yayınlamazdım bir bakabilirmisin acaba
bitince çıkmadan bakarım cnm şimdi puan ayarlıyorumama bugün görseydim yayınlamazdım bir bakabilirmisin acaba
vadikızı tam bakıcaktı teravi zamanı gelmiş her halde bildirmi beceremedim 21.15 tebitince çıkmadan bakarım cnm şimdi puan ayarlıyorum
bakacam bu gece cnmvadikızı tam bakıcaktı teravi zamanı gelmiş her halde bildirmi beceremedim 21.15 te
bana tuzak kuruyorlar nasıl görmedimki bunu bilseeydim bugün yayınlamazdım okadar denedim 21.15 te beceremedim bildirimlerin hiçbiri gitmemiş sende bana 14.te yollamışssın bugün gelmemiş hiç bununla ilgilibakacam bu gece cnm
Heyecanla bekliyoruz bakalım canım, söz konusu sensen dediğin gibi son ana kadar hiçbir şey belli değildirFark ne olursa olsun ayoll işin başında dişi acun varsa son ana kadar belli değildir
@Tolstoyevski ve @MasacRE- ye çok güzel süprizler hazırladım yeni teknikler uygulayacam bu finalde
heyecan dolu büyük finale 22:30 geçe davetlisiniz sahur öncesi heyecan yaşamak isteyen buraya ayoll
@GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @Aserat @soo @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @tolgab @Yakamoz-Asi @OzaN @dreamy @turkuazz @Mr.At @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @ozmoturk @mesmeso61 @Billy Kane @Bully @MayısKralı @sokak sanati @Harunnn60 @destere @Sherlock @FaJi @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @EFE UYSAL @Doğu @xemrexxx @berkann @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @Tolstoyevski @DarkLeqenD
Sen bi sezon finali yapta önce yer açılsın birazağustosta başlar yada benim albümü yayınlar
Heyecanla bekliyoruz bakalım canım, söz konusu sensen dediğin gibi son ana kadar hiçbir şey belli değildir
Şimdiden iki yarışmacıya da kolay gelsin
@Çiğdem- dinlenirsin artık sende
çayının dumanında boğulmaz inş kuru kafa
Bu ikisini toplasan Sezen Aksu eder mi?En kaliteli MusicSurvivor finali olmuş olabilir. İki yarışmacıya da tebrikler, finalde daha iyi olan kazansın.
Sen bir bakta ilk önce 23 temmuzda sezon finali olucak çünkü konu uzun adam kendini 229 bölüm saklıyan mafya lideri her yerde adamı var nasıl bitsin haziranın sonuna kadar bu mafya emniyet teşkilatı gibiSen bi sezon finali yapta önce yer açılsın biraz
çayının dumanında boğulmaz inş kuru kafa
Bu ikisini toplasan Sezen Aksu eder mi?
O zaman al sana.
Uzun uzun isimlerini yazmaya erindim. .ss Sonuç olarak bu ikisinden kastım sizin herifler işte, uzatmaya ne hacet.Aslında şu an çay değil kahve içiyorum baklava eşliğinde, akşama doğru da Redbull içmiştim fakat erken uyumam gerek umarım uykum erken gelir 2-3 gibi yani
"Bu ikisi" diye küçümsemeni sana yakıştıramadım Mert.
Bu ikisini toplasan Sezen Aksu eder mi?
@destere için bir rol bulmaya çalışıyorum sezen aksumu biliyorum onun şarkısı vardı Arkadaş şarkısını duyunca bence onunla çıksan belki yarardıO zaman al sana.
O zaman al sana.
Uzun uzun isimlerini yazmaya erindim. .ss Sonuç olarak bu ikisinden kastım sizin herifler işte, uzatmaya ne hacet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?