MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

yok kontrol kalemi oklava zaten
sizi priz olarak gördüğü için ikide bir dürtüklüyor
@Çiğdem-'in bizi sadece oy vermeye yarayan küçük, sevimsiz mahlukatlar olarak gördüğünü düşünüyordum ama bu kadarı ağır oldu
İçimden kınamak geliyor ama korkuyorum

@Çiğdem-'in bizi sadece oy vermeye yarayan küçük, sevimsiz mahlukatlar olarak gördüğünü düşünüyordum ama bu kadarı ağır oldu
İçimden kınamak geliyor ama korkuyorum
yok kontrol kalemi oklava zaten
sizi priz olarak gördüğü için ikide bir dürtüklüyor
hahah aaa olurmu çok kıymetlisiniz siz

unutmayın benim albümümde kuruldu sıvacı birliği hem siz benim gözümde değerlisiniz hemde benim sizin gözünüzde değerli olmam lazım bu foruma sizi ben bela ettim sonucta bir bakıma

@MEnes @MasacRE-

Zaten finalde Barış abiyi geçemeyecektik ama finalimi yedin evet

Neyse ki sen ortadan kaybolduktan sonra 2 şampiyonluk elde ettim, hatta birinde de katkın olmuştu Model'e verdiğin destekle
Zamanında sana ne son dakika golü atmıştım ama.
Finale çıkmana engel olmuştu, unutulmaz bir goldü.
aaaa doğru katy perry yalın savasında son üyenin oyu belirlemişti tolstoyevskiydi demek en bile unutmusum bu kurukafa unutmamıs çok seviyor seni bully

Geçenlerde ben hatırlatmıştım ona ama o gıcık zaten unutmazdı

İnşallah ben de Erkin'e benzer bir gol atarım bu sezon

Geçenlerde ben hatırlatmıştım ona ama o gıcık zaten unutmazdı

İnşallah ben de Erkin'e benzer bir gol atarım bu sezon
Siz bunu şutluyorsunuz sonra foruma ara veriyor suçlusuda ben oluyorum ayol benim yüzümdenmiş gibi
mesala elenirse bavulumu hemen toplayıp yine gidicem diyordu geçenlerde @Tolstoyevski

oylarimi kullandim. 2 tane zirvedeki isim diplere geçti

herkese başarılar.
@MasacRE- puanimdan memnun olacagindan eminim.

Beni hemen eledin ve bizde oy vermekle uğraşıyoruz.ss

Benim şarkım güzeldi.

Benim çok dinlediğim bir şarkıdır insana mutluluk veriyor bence elenmeyi hak etmiyorum. :/
Sana o kadar güzel puanlar veriyorum diğer yarışmada, sen hala beni eleme peşindesin ayıp be
@MasacRE-yi eleyelim şimdilik yeter
efenin sana tam puan sözü vardı bu hafta masacre

şarkın güzel bencede @mrt-06 çok zor bir hafta oluyor az önce puan durumu paylastım baya karısık bir hafta bzi bekliyor

Bana 1'leri basmışsın Ben Seçerim'de, o kadar Feridun'a destek olayım bana yaptığına bak.
Sana burada destek oluyorum işte ben de sana güzel puanlar veriyorum, @EFE UYSAL ı buradan şutladığımız için ben seçerim'de destekliyorum