ıyy şu katır suratlıyı şuraya getirme konuk almıyorum bacadan giriyor
Neyse susalım en iyisi yoksa kafama sopa inebilir.Benim Albümüm mü?
en favori karakter yarışmasında 1. ya koriş ya efsun olacak başka türlüsünü kabul etmiyoruzıyy şu katır suratlıyı şuraya getirme konuk almıyorum bacadan giriyor
Dünya dışına yolculuk konuma bakın.Artık kezzap yudumlama dönemim bitti, bu hafta suyumu yudumlayacağım ama soğuk değil, boğaz ağrıtmayan ılık. Gelecek haftadan itibaren kahvemi yudumlayarak takip edeceğimi umuyorum.
5 oy hesaplamam lazım cnm yarım saate yetiştireyim sonuclardan sonra hatırlatta bakayımDünya dışına yolculuk konuma bakın.
Benim ufkumu açtı video izleyin bir.
Bence 9.haftada eleneceksinArtık kezzap yudumlama dönemim bitti, bu hafta suyumu yudumlayacağım ama soğuk değil, boğaz ağrıtmayan ılık. Gelecek haftadan itibaren kahvemi yudumlayarak takip edeceğimi umuyorum.
Bence 9.haftada eleneceksin
Bilemedin 10Yazdım bunu, 9.hafta sonuçları açıklandığında hatırlatacağım.9.Hafta kalan 7 şarkıdan en kötüsüyle geleceğim, kötü dediğime bakma buna rağmen birincilik bekliyorum, en kötü ilk 3 olmalı.
Ne bekliyorsun bu haftadan cnmtüm yarışmacılara başarılar
seçiminin yanlıs oldunun farkındasın ozamanbu haftayı atlatmak
Valla @Harunnn60 geçen hafta öyle bir sundu ki bu hafta beklentiler büyük senden o yüzden@Harunnn60 başkanın süper sunumundan sonra istifaya davet edilmem inş
@Bully @sokak sanati @mrt-06 @destere
oysaki çok iyi olduğunu sanıyordumseçiminin yanlıs oldunun farkındasın ozaman
kutuda son sayfanın üstünde bak cnmNerdeydi senin oyların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?