ıyy şu katır suratlıyı şuraya getirme konuk almıyorum bacadan giriyor
ıyy şu katır suratlıyı şuraya getirme konuk almıyorum bacadan giriyor
Neyse susalım en iyisi yoksa kafama sopa inebilir.Benim Albümüm mü?![]()
en favori karakter yarışmasında 1. ya koriş ya efsun olacak başka türlüsünü kabul etmiyoruzıyy şu katır suratlıyı şuraya getirme konuk almıyorum bacadan giriyor![]()
ıyy şu katır suratlıyı şuraya getirme konuk almıyorum bacadan giriyor![]()
Dünya dışına yolculuk konuma bakın.Artık kezzap yudumlama dönemim bitti, bu hafta suyumu yudumlayacağım ama soğuk değil, boğaz ağrıtmayan ılık. Gelecek haftadan itibaren kahvemi yudumlayarak takip edeceğimi umuyorum.![]()
5 oy hesaplamam lazım cnm yarım saate yetiştireyim sonuclardan sonra hatırlatta bakayımDünya dışına yolculuk konuma bakın.
Benim ufkumu açtı video izleyin bir.![]()
Bence 9.haftada eleneceksinArtık kezzap yudumlama dönemim bitti, bu hafta suyumu yudumlayacağım ama soğuk değil, boğaz ağrıtmayan ılık. Gelecek haftadan itibaren kahvemi yudumlayarak takip edeceğimi umuyorum.![]()
Bence 9.haftada eleneceksin![]()
Bilemedin 10Yazdım bunu, 9.hafta sonuçları açıklandığında hatırlatacağım.9.Hafta kalan 7 şarkıdan en kötüsüyle geleceğim, kötü dediğime bakma buna rağmen birincilik bekliyorum, en kötü ilk 3 olmalı.
![]()
Ne bekliyorsun bu haftadan cnmtüm yarışmacılara başarılar![]()
seçiminin yanlıs oldunun farkındasın ozamanbu haftayı atlatmak![]()
Valla @Harunnn60 geçen hafta öyle bir sundu ki bu hafta beklentiler büyük senden o yüzden@Harunnn60 başkanın süper sunumundan sonra istifaya davet edilmem inş![]()
![]()
@Bully @sokak sanati @mrt-06 @destere
oysaki çok iyi olduğunu sanıyordumseçiminin yanlıs oldunun farkındasın ozaman![]()
kutuda son sayfanın üstünde bak cnmNerdeydi senin oyların![]()