Şahane şarkıdır zaten ben sana söyledim bunu kullan diye geçen hafta Sana torpil yapmayı seviyorum
Hangimiz Tertemiz ile gel düşünürüz bir şeyler
sus bee daha fazla adımı çıkarma
Şahane şarkıdır zaten ben sana söyledim bunu kullan diye geçen hafta Sana torpil yapmayı seviyorum
Hangimiz Tertemiz ile gel düşünürüz bir şeyler
Yok artık ciddi mi sen naptın gardaşOnu çıkardım listemden, zamanında olabilirdi ama geçti artık
Ayy verirsen ver umrumda değil valla ben rihannaya gayet güzel puanlar verdim çatla sen sokak terliği ne olacak
Her şeyi karşılıklı mı yaparsın senSana verdiklerimin karşılığını almam lazım kesmiyor bunlar
Tiye alıyorum kız hepsinisus bee daha fazla adımı çıkarma
Sen de Gül Ki'yi çıkardın ona bakarsak ben de ona bayılıyordumYok artık ciddi mi sen naptın gardaş
Malum her hafta oylamalar birbirini tutmuyor tabiki Anti olarak bakmadım yarışmacına tam tersi yarışmacın son 5 te hatta daha iyi yerde olabilecek bir yarışmacı o açıdan son haftalardaki oy birazda sıralama şansızlığı oldu bakalım öbür haftalar nasıl olurÜst üste binince dedim acaba anti mi topladık Elbette işin latifesiydi, benim düşük senin yüksek verdiğin haftalar da oldu, sonuçta önemli olan o haftaki şarkılar arasından kulağınımıza hangisinin daha hoş gelip gelmediği, o yüzden problem yok
He 2-3-1 çok iyi puanlar. Daha Ariana'ya verdiğin 1'ler var onları da En İyi Ben Seçerimden çıkaracağım. Sana olan hıncım büyük.
Mehmet Erdem'i geçsek yeter gibi3.Puan Durumu
1 Erkin Koray 125
2 Zeki Müren 115
3 Mirkelam 114
4 Ferhat Göçer 109
5 Mehmet Erdem 97
6 Emre Altuğ 93
7Feridun Düzağaç 91
8 Murat Dalkılıç 90
9 Aşık Veysel 78
10Rafet El Roman 74
Şimdi açıklarım pis oylarını
o en sonEfsane oylarım. Ben en son yolladım destere açıklandı mı.
Benim listem güzel Hangimiz Tertemiz gibi bir şarkıyı çıkarmak final puanını kaçırmak demettirSen de Gül Ki'yi çıkardın ona bakarsak ben de ona bayılıyordum