MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

@Bully Emre bu hafta baya iyi parçayı sevdim yüksek puana hazır ol
Beğenmene sevindim kardeşim

İlk albümünden muhteşem bir slowdur, şarkıyı da Koyu Bilal yani Fırat Tanış yazmış o da seslendirmiş hatta sonradan

Zaten bu haftadan sonra da tam senlik parçalar var
Senin favori Emre parçan ne

@Sherlock ve @MEnes yollamadı cnm diğer ikisi yolladı

Oo baya iyi o zaman sana yüksek pointlerimiizii hazırlayalım
Hatırladığım Dokunduğun Gibi örnek olarak

sıvacı dostlarım oklavaya alışmış bir kere öyle rica minnetle oy atmazlar oklavanı çek iki dakka sonra @MEnes te @Doğu da damlar konuya
ahhh sabahtan beridir oy atmayanları baskanlarda dahil sana şikayet ediyorum ama tam adamını bulmusum ayoll seninde oyların yok piyasada kime ne anlatıyorum ayoll sende yalandan milleti kınıyorsun
@MasacRE- @Bully

ahhh sabahtan beridir oy atmayanları baskanlarda dahil sana şikayet ediyorum ama tam adamını bulmusum ayoll seninde oyların yok piyasada kime ne anlatıyorum ayoll sende yalandan milleti kınıyorsun
@MasacRE- @Bully
Geçen sezon olsa kullanmasını istemezdik tabii ama bu sezon işe yarar puanlar veriyor, kullansın bakalım

ayy vikingler taht oyunlarından sonra en sevdiği 2.dizidir @destere nin eğer 5 puan sana vermezse art niyet ara ayoll

@destere

Sevdiği dizi değil de çizgi filmmiş öyle dedi bana

Sonra ben de Allah seni kahretsin beter ol dedim bu yüzden puan düşürmez herhalde dimi

ayy vikingler taht oyunlarından sonra en sevdiği 2.dizidir @destere nin eğer 5 puan sana vermezse art niyet ara ayoll

@destere

Sevdiği dizi değil de çizgi filmmiş öyle dedi bana

Sonra ben de Allah seni kahretsin beter ol dedim bu yüzden puan düşürmez herhalde dimi
taht oyunlarından sonra işte en sevdiğim dizi vikinglerdir ama çizgi filmden bahsetmişimdir her zaman diğer diziyle alakam ve ilgim yoktur

@destere dir ne yapsa yeridir
İyice batırdım sanırım az önce de jenerik konusunda beddua etmiştim bu hafta doğrayacak beni puanlarıyla

@destere

Demek Bully Vikings'le gelmiş.ss Hiç içimden gelmese de mecburen iyi bir puan vereceğiz gibi duruyor Bully'e.ss

O değil de sen yabancı dizi izlemezsin nereden buldun forumdan falan mı kopya çektin

@MasacRE- napıyor buraya demir atmışta oymu veriyor klavyenin üstünde uykuyamı daldı son üç saattir burda
la şimdiye kadar tünel kazsaydın ufak ufak ikinci marmarayı inşa etmiştin

Demek Bully Vikings'le gelmiş.ss Hiç içimden gelmese de mecburen iyi bir puan vereceğiz gibi duruyor Bully'e.ss

O değil de sen yabancı dizi izlemezsin nereden buldun forumdan falan mı kopya çektin
yok ya millet kötüleri seçmiş @Bully en sona kaldığı halde ballı ya herzamanki gibi
onu rahatça almış
insanın öyle kötü rakipleri olunca iyiyi seçmek kolay oluyor

hhahahah ayy iyi bahane bulmus ama tebrik ederim @destere

taht oyunlarından sonra işte en sevdiğim dizi vikinglerdir ama çizgi filmden bahsetmişimdir her zaman diğer diziyle alakam ve ilgim yoktur

Ben her zaman yolumu bulurum
GoT ve TWD izlemişliğim vardı biriyle gelecektim ama kaptırdım, sonra yaptığım araştırmalar sonucu Vikings'de karar kıldım umarım başarılı olurum

Ben her zaman yolumu bulurum
GoT ve TWD izlemişliğim vardı biriyle gelecektim ama kaptırdım, sonra yaptığım araştırmalar sonucu Vikings'de karar kıldım umarım başarılı olurum
Benim gösterdiğim ile gelseydin keşke 4 kişi kafadan tam puan vericekler vardı şimdi vking e o 4 kişi orlak ne veririz bilemiyorum vlla rakipler zor