MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

geçmiş olsun canım. Bende geçen hafta hastaydım. hala baş ağrisi gecmedi. forumda salgın hastalikmi var ne

Face girecegine burda yazsaydin hasta oldugunu. insan merak ediyor çunku sen günlük takılan birisin. Özelde de yazdiğim gibi 1günlük ara sana yakismiyor. bize yakisiyor

umarim bir an önce iyi olursun. Geçmiş olsun tekrardan
@sokak sanati Çiğdemden sonra ilk benim oy açiklanacak ve tüm yorumlariyla birlikte. ona göre

İş başa düştü. Ama ben PC'den takılmıyorum. Harun açıklayabilirse o açıklasın.

İlk Çiğdem'in oyunun açıklanacağını nerden çıkarttın.

Çok geçmiş oldun abla Allah acil şifa versin inş kimse açıklayamassa bende yapabilirim aslında.

Geçmiş olsun bu arada Çiğdem. Yine uzun uzun yazınca olayın başını kaçırdım senin yüzünden.

Bana oy vermeden geberme falan diyordun sende oyları yollamadan geberme

herneyse ben ilk yolladim jurilerden. ona göre

Ayda yılda 1 oy açıklayacaģız boş ver istediğimiz gibi açıklayalım.

ben kendim araya girip açiklarim. akşam planlarim var oyuzden cok erken yolladim. belkide ilk yollayandim
Ama bir tane kelimem bile paylasilmazsa olay çikaririm
baya yorum var

Çok geçmiş oldun abla Allah acil şifa versin inş kimse açıklayamassa bende yapabilirim aslında.
sen bi hemen bizm yarismanin oyunu yolla. kisa zaten jenerik

ben kendim araya girip açiklarim. akşam planlarim var oyuzden cok erken yolladim. belkide ilk yollayandim
Ama bir tane kelimem bile paylasilmazsa olay çikaririm
baya yorum var

sen bi hemen bizm yarismanin oyunu yolla. kisa zaten jenerik

Ben açıklarsam dikkate alırım bunu ama kendin açıklarsan oyun geçersiz sayılır.
Gerek yok öyle şeylere. Oyu açıklayacak kişiye bunu belirtiriz olur biter.

foruma girdinmi hemen çıkamıyorsun oyüzden girmeyi düşünmüyordum uyuyacaktım faceden söyliyim dedim ama sonra en doğrusu foruma girip söylerim diye düşündüm sonra uyuya kalmışım havale geçiriyor gibi oldum

çok tşşk cnm bu kışı ahsta olamdan geçirdim diyordum ama salgına bende yakalandım malesef ama benimki ağır oluyor işte @EFE UYSAL

@sokak sanati ben akşama sana gerekenleri atarım sen açıklarsın ozaman @destere demesi gibi bir işe yarayın ayoll

Sen ortak kutudan at istersen oy verenleri. Oy vermeyenleride at. Biz onları sıkıştıralım akşama kadar sonra da birimiz açıklar. Sen daha fazla yorulma dinlen.

Geçmiş olsun.

Dün dedim zaten nereden bu kız diye. Yardımcı olurum istersen.

Geçmiş olsun Çiğdemcim.
Ben de hala düzelemedim, çevrmdeki herkes hasta..

Bazen diyorum ki acaba batı ülkeleri tepemizden toz mu atıyorlar böyle hepimiz hastalandık.
@Tolstoyevski @sokak sanati @BesaleT @Harunnn60 @Doğu

sunucuna benim oyu hepsini yorumuyla verde ellerine yüzlerine bulastırmasınlar
ben çok erken yollamiştim zaten

ben bati ülkedeyim ama bende geçen hafta oylari hasta halimle açikladim ve halada bas ağrimdan kurtulamadim
belkide Trumpun işidir

banada hastalik @MEnes den bulasti galiba
o bana hastayim demisti bende 1-2 sonra hastalandim

Geçmiş olsun.

Dün dedim zaten nereden bu kız diye. Yardımcı olurum istersen.
Sen ortak kutudan at istersen oy verenleri. Oy vermeyenleride at. Biz onları sıkıştıralım akşama kadar sonra da birimiz açıklar. Sen daha fazla yorulma dinlen.
çok teşekkürler @mrt-06 @Harunnn60
benim bünyem zaten zayıf kansızlık vardı bliyorsunuz gripleri bile pek kaldıramıyorum baya kötü drumdayım
gözlerim kapalı yazıyorum bazen hatta

@EFE UYSAL bende açıklayablirim demiş hanginiz rahat olcuaksanız en müsaitiniz açıklar bu arada sizlere sonra @Bully @destere hepinize ilginiz için çok teşekkürler

Ihlamur iç iyi geliyor bilirsin.

Kimi ister o olsun ben müsait olurum akşam

Ben yokum yapamam. Harun yaparım demiş başkan varken @EFE UYSAL melununa söz düşmez.
Zaten Diriliş izliyor boş boş reklam yapar konunun kalitesi düşer.

Ihlamur iç iyi geliyor bilirsin.
Ben yokum yapamam. Harun yaparım demiş başkan varken @EFE UYSAL melununa söz düşmez.
Zaten Diriliş izliyor boş boş reklam yapar konunun kalitesi düşer.
Kimi ister o olsun ben müsait olurum akşam
içim dışım ıhlamur oldu zaten annemde birşeyler getiriyor sürekli

harunda forumda pek olmuyorki akşamları sen açıklayablirmisin harun yoksa efemi açıklasın