Hhahah aa olmaz ayoll her oy önemli hernekadar en yüksek oy alan yarışma olsakta oy kabul etmeme lüksüm yok
@Dosi keşke bu puanı kasıtlı olarak verdiğini söyleseydin, çok üzdün ben çok!aaa birde inkar ediceksin çok göze batıyorsun @Harunnn60 baskan nerde
@Dosi oyları
12 Ferhat Göçer - Ayrılsak Ölürüz Biz (Bully sayesinde zirvede oldu )
11 Rafet El Roman – Sürgün
10 Erkin Koray - Silinmeyen Hatıralar (yaklastin deyince 3 meselesi yakindi, ilk 3 )
9 Mirkelam - Elma Değil Ayva ( Ayvaaa deyisi harika müzik harika )
8 Zeki Müren - İnleyen Nağmeler
7 Emre Altuğ - Dokunduğun Gibi ( bak 4 sira yükseldin 3 asagidakiler ve 1 de Murati solladin (“Arada bir söz olup
geliyor muyum aklına” kapti 1 puan)
6 Murat Dlkılıç - Bu Nasıl Aşk (bencede en iyisi arkadas olarak kalmak )
5 Feridun Düzağaç - Senin Yüzünden
4 Gökhan Tepe - Üç Kelime
3 Kazım Koyuncu - Divane Aşık Gibi
2 Aşık Veysel - Beni Hor Görme Kardeşim
1 Mehmet Erdem - Aşkımız Bitecek ( Batirmis sarkiyi, Nerde Erkin nerde bu, recap cok kötu. Basinda birsey anlamadim sarkidan ki puana yansidi tabiki )
Doktorlarmı kaldı daha beee bitince izlersin ne izliceksenNe halin varsa gör ben gidiyorum Doktorlar izlicem.
Doktorlarmı kaldı daha beee bitince izlersin ne izliceksen
Olabilir, kem gözlere geldiğimiz kesin zaten@bu @Tolstoyevski fena kafayı takmıs sana @Bully sana iyi yorumalrada gözlük atıyor hastalanmadanda etkisi olabilir büyü falan zaten uzaylı
bir nazar var üstümüzde benimde kaç gündür aksilik başımdan eksik olmuyor ama sağlık en önemlisi tabi cnm 1-2 güne tamamen atlatırsın umarım sonrası yaz geliyor zatenOlabilir, kem gözlere geldiğimiz kesin zaten
Ben onun 2 haftadır neden böyle yaptığını biliyorum da neyse bende kalsın. 999. kez foruma şu tarihte ara vereceğim demesini bekliyorum
kasitlimi ? ben sana nicin kasitli oy vereyimki? suana kadar hep iyi puan verdim bu hafta begenmedim. Cok sasirttin beni bu yazinla!@Dosi keşke bu puanı kasıtlı olarak verdiğini söyleseydin, çok üzdün ben çok!