MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Sonuçları

bu akşam modemde net olmadığından geçikmeli başladık sonucları sunmak için tele net yükleyip şuana kadarda öyle sundum modem hala ölü 30 lirada size feda olsun ayoll

yaklasık 2 saat yine burada bizimle oldunuz teşekkürler sonuclar açıklandı

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira

Zirvede yer almak mutluluk verici. Zirve beklemiyordum ama ilk 5 olurdum diyordum bayağı tam puan aldım ve mutluyuz efendim. Bizi yüksek puanlarıyla şereflendiren herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

@mrt-06 @Mr.At sizlere de tebrikler

@ozmoturk senin adına üzgünüm bir puanla elenmek oldukça kötü. Geçmiş olsun.

Vay be 5. olmuşum ha inanamıyorum bu günleride mi görecektik

@Bully de final puanı alamamış ohh

Cuma Doğum günüm biliyorsun kutlama olursa çok fazla katkım olmayabilir ama her halükarda konuyu coştururum

Bütün güller, çiçekler, manolyalar bir bir kopup gitti. Geriye 4'ü üstat 12 balta kaldı. Kadın şarkıcılar hep geçmiş sezonlarda kullanıldı tabi.
Siralamani iyi tahmin etmisim
artik yeter, gümbür gümbür geliyorsun. Erkininde Rafetinde güzel listesi var artik @turkuazz

Yarışmadan elendik ama bol kepçe 1'lere hazır olun

Aşık Veysel'in en efsane en meşhur türküsüne 1 verecektin, sayemde böyle bir ayıptan vazgeçtin teşekkür edeceğine üstüne şikayet ediyorsun herkese.

@denizz19 @Mr.At @mrt-06 tebrik ederim

Final puanını 1 puanla kaçırmışım ama sağlık olsun, Atacan'ımın ilk kez final puanı almasına çok sevindim

@ozmoturk geçmiş olsun, aslında iyi strateji yapıyordun ama sağlık olsun diyelim artık

@Çiğdem- emeklerine sağlık canım
Yarışmayı da sonunda istediğin kıvama getirdin, hep parlaklar kaldı
Şimdi @destere düşünsün

sıradaki hedef Mirkelam, onu da elersiniz, sona düşen kaçamıyor

Siralamani iyi tahmin etmisim
artik yeter, gümbür gümbür geliyorsun. Erkininde Rafetinde güzel listesi var artik @turkuazz

Gerçekten nokta atışı yapmışsın, geçen haftalarda da tam isabet yapmıştın, yorumsuz...

Henüz değil, şu 2 haftayı daha atlatalım o zaman gümbür gümbür ne kelime..

@deniz19 bonişimm @Mr.At barışcım @mrt-06 atacanım benim üçünüzüde tebrik ederim çok sevindim adınıza

@ozmoturk geçmiş olsun gökçenin pek az şarkısını seviyordum çok üzüldüm elenmene

Ve bana puan veren canım arkadaşlarım
@Dosi @Bully (yumucuğum) @denizz19 (bonişim) @DiziTutkunu (canım kankim)
@mrt-06 (atacanım) @Çiğdem- @Harunnn60 @berkann @Tolstoyevski @mesmeso61 @ozmoturk @FaJi (adını sevdiğim fatihim) @cookies (kurabiyem) @turkuazz @Tzira @batuhankaralar @xemrexxx @MasacRE- @dreamy @sokak sanati

herkese çok tşk ederim