MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Sonuçları

aa çocuk ilk defa elenme potasında olmadan ahfta geçiriyor bu haftanbın şerefine şıkıştırmayın çocuğu ayoll haftaya tekmeyi atarsınız
İyi ki şarkısına aldanıp yüksek vermemişim, kendisi 3'ten yukarı rakam yazmayı bilmiyor Gökçe için, keşke @denizz19 için de aynısını yapabilseymişim içimde kaldı

aa çocuk ilk defa elenme potasında olmadan ahfta geçiriyor bu haftanbın şerefine şıkıştırmayın çocuğu ayoll haftaya tekmeyi atarsınız
En hit şarkılarımı kullanıp @Bully mi şutlasak acaba yarışmadan
Sonra da beni şutlarsınız

@xemrexxx oyun geldi ayoll

murat dalkılıç 13
zeki müren 12
aşık veysel 11
feridun düzağaç 10
ferhat göçer 9
kazım koyuncu 8
mehmet erdem 7
rafet el roman 6
erkin koray 5
mirkelam 4
emre altuğ 3
gökçe 2
gökhan tepe 1

İyi ki şarkısına aldanıp yüksek vermemişim, kendisi 3'ten yukarı rakam yazmayı bilmiyor Gökçe için, keşke @denizz19 için de aynısını yapabilseymişim içimde kaldı
Sen kendine bak be her hafta karşılıklı 2 puan veriyoruz işte birbirimize ne konuşuyon

@xemrexxx Allah tependen bakmasın pis bu ne.ss

@xemrexxx ilk kez güzel puan Allah bozmasın

@ozmoturk Gökçeyi birkaç şarkı dışında çok sevmiyorum normalde düşük oluşu bununla alakalı ama özellikle dinlerken duygu almaya çalışıyorum

@Dosi oyları
13 Zeki Müren - Annem (anne hasreti çekmiş ve çeken biri olarak tabiki zirve olur.
)
12 Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
11 Murat Dalkılıç - Yalan Dünya (çok beğendim, aslında daha iyi puanı hakediyor)
10 Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım ( bu puan birazda Tolstoyevskinin bir yazısından etkikendim diye
Herkes puanım için onu suçlasın çünkü sonraki herkes bir basamak geriledi
)
9 Ferhat Göçer - Biri Bana Gelsin (sevdiğim şarkı ve sana hep bunla gel dedim ama herkes cok iyi gelmiş
)
8 Erkin Koray - Sarhoş Gibiyim (müzigi cok hosuma gidiyor
beni etkilemeseydin 9 puan alacaktin
)
7 Emre Altuğ - Şaşkın
6 Mehmet Erdem - Hep Sonradan
5 Feridun Düzağaç - Dipteyim Sondayım
4 Kazım Koyuncu - Narino
3 Gökçe - Aradım Seni
2 Mirkelam - Kaprislisin Sevgilim
1 Gökhan Tepe - Günahın Bende