Kadın şarkıcıları tükettik artık gerçi benim için hava hoş, zaten parlaklarla yarışıyordum benHAHHAHA aa olurmu öyle şey bee adaletli olmalısın ayoll
Tek bir kadın şarkıcı kaldı yarışmada önceden hep kadınlar kazanırdı
@Bully
Kadın şarkıcıları tükettik artık gerçi benim için hava hoş, zaten parlaklarla yarışıyordum benHAHHAHA aa olurmu öyle şey bee adaletli olmalısın ayoll
Tek bir kadın şarkıcı kaldı yarışmada önceden hep kadınlar kazanırdı
@Bully
yine 2 saatlık saatimizde bitti sonuclar yetiştikpuan durumu gelicek
@destere oyları
Zeki Müren - Tövbeler Tövbesi = 14 puan
Aşık Veysel - Benim Sadık Yarim Kara Topraktır = 13 puan
Rafet El Roman - Ayrılık = 12 puan
Erkin Koray - Aşkımız Bitecek = 11 puan
Betül Demir - Herkes Haklı = 10 puan
Feridun Düzağaç - Çok Aşık = 9 puan
Kazım Koyuncu - Dido = 8 puan
Emre Altuğ - Sensiz Olmuyor = 7 puan
Gökhan Tepe - Vur = 6 puan
Mirkelam - Ah Bir Joker = 5 puan
Ferhat Göçer - Gidemem = 4 puan
Gökçe - Seviyorum Özlüyorum = 3 puan
Murat Dalkılıç - Külah = 2 puan
Mehmet Erdem - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa = 1 puan
çok güzel ama sesi berbat sevmedim bir türlü hele sen bir şarkısını koymuşsun bununla gelse birinci olur demişsin o şarkıya baktım eğer birincilik o şarkıyla gelecekse direk elensin bencedemekki iyi şarkısı yok
kadınlarda pek sevmediğim çıkmaz ama işte bazen oluyor mesela demet akalındanda nefret ederim kanım ısınmadı bir türlü
sürünsün elenene kadar ona gün yüzü göstermeyeceğiz
mükemmel oylar vermişim kendimi kutluyorum
ASLINda gökhanla şampiyon olarak ilk 4 sezonkı kadın yarışmacı egemenliğini kırıp erkek yarışamcı egemenliği başalttın normalde erkekten 1 tane kalır gerisi kadın olurdu bu sezon tersi yaşanıyorKadın şarkıcıları tükettik artık gerçi benim için hava hoş, zaten parlaklarla yarışıyordum ben
sesi çok cırtlak çıkıyorBu şarkının yeri bende özel olarak ayrıdır belki o yüzden herkesin beğeneceğini sanıyorum ama gerçekten de sadece sözleri değil, müzikali bile ayrı bir dünya, kulağa çok hoş geliyor.
Ne mutlu bana o zamanASLINda gökhanla şampiyon olarak ilk 4 sezonkı kadın yarışmacı egemenliğini kırıp erkek yarışamcı egemenliği başalttın normalde erkekten 1 tane kalır gerisi kadın olurdu bu sezon tersi yaşanıyor@destere dahada gıcık olmustur sana
@Bully millete kötü örnek oldu artık herkes sap seviyor jürilerin tiz vakit denize dökülüp yenilenmesi şart zehirlenmiş bunlarASLINda gökhanla şampiyon olarak ilk 4 sezonkı kadın yarışmacı egemenliğini kırıp erkek yarışamcı egemenliği başalttın normalde erkekten 1 tane kalır gerisi kadın olurdu bu sezon tersi yaşanıyor@destere dahada gıcık olmustur sana
Sen bi kendine bak. Ben 4 puan verdim@Bully millete kötü örnek oldu artık herkes sap seviyor jürilerin tiz vakit denize dökülüp yenilenmesi şart zehirlenmiş bunlar
@Bully millete kötü örnek oldu artık herkes sap seviyor jürilerin tiz vakit denize dökülüp yenilenmesi şart zehirlenmiş bunlar
hahahah ayy bu tehrikeyi sezip oyüzden başkanlıktan kaçtı ayoll heriflere yetki kullanıp puan dağıtmamak içinNe mutlu bana o zaman
Senin de işine geldi işte ne güzel sayemde parlak sezonuna sunuculuk yapıyorsun
ona dört puan verdinde diğer parlaklara gani gani puan vermişsin göçüke o kadar puan verirken hiçmi vijdanın sızlamadıSen bi kendine bak. Ben 4 puan verdim
niye la onada şükür sanki her hafta düşük veriyoruzda ilk kez ufo görmüş köylü gibi 8 puana bunada şükür denirmisen böyle yaparsan @vadikızı nın bizi tefe koyması lazım
taban puanı bir yapsaydın kaçmazdımhahahah ayy bu tehrikeyi sezip oyüzden başkanlıktan kaçtı ayoll heriflere yetki kullanıp puan dağıtmamak için
Bak bak @Bully bey ona yazilarima tepki vermez. Baskasina cevaplarima gözlük atar 😡ona dört puan verdinde diğer parlaklara gani gani puan vermişsin göçüke o kadar puan verirken hiçmi vijdanın sızlamadımosin gitti ama izi hala kalmış sende şirret isveçli
teşekür ederken bir kamyon isim saymışsın beni anmamışsın bu gafletini ve ihanetini asla unutmayacağım umarım elenirsinvadikızı alıştı ne yapsın düzenli birşekilde düşük verilmelere
Hangisi burdakimi alakasiz diger yerdekimi??@destere illa ki bazı parlaklara da yüksek vermek durumunda kalacak çünkü çok az kadın sanatçı yarışıyor napsın adam
Senin o mesajın alakasız olmuş biraz bu yüzden
İsabet olmuş @destere zaten Emre Altuğ'dan elektrik alıyorhahahah ayy bu tehrikeyi sezip oyüzden başkanlıktan kaçtı ayoll heriflere yetki kullanıp puan dağıtmamak için
Bu mesajından bahsediyorumSen bi kendine bak. Ben 4 puan verdim
artık çok az bile diyemem cücük kadar bişey kaldı kadın sanatçı yarışmada@destere illa ki bazı parlaklara da yüksek vermek durumunda kalacak çünkü çok az kadın sanatçı yarışıyor napsın adam
Senin o mesajın alakasız olmuş biraz bu yüzden
teşekür ederken bir kamyon isim saymışsın beni anmamışsın bu gafletini ve ihanetini asla unutmayacağım umarım elenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?