MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Sonuçları

HAHHAHA aa olurmu öyle şey bee adaletli olmalısın ayoll

Tek bir kadın şarkıcı kaldı yarışmada önceden hep kadınlar kazanırdı

@Bully
Kadın şarkıcıları tükettik artık gerçi benim için hava hoş, zaten parlaklarla yarışıyordum ben

mükemmel oylar vermişim kendimi kutluyorum

Bu şarkının yeri bende özel olarak ayrıdır belki o yüzden herkesin beğeneceğini sanıyorum ama gerçekten de sadece sözleri değil, müzikali bile ayrı bir dünya, kulağa çok hoş geliyor.

mükemmel oylar vermişim kendimi kutluyorum
Kadın şarkıcıları tükettik artık gerçi benim için hava hoş, zaten parlaklarla yarışıyordum ben
ASLINda gökhanla şampiyon olarak ilk 4 sezonkı kadın yarışmacı egemenliğini kırıp erkek yarışamcı egemenliği başalttın normalde erkekten 1 tane kalır gerisi kadın olurdu bu sezon tersi yaşanıyor
@destere dahada gıcık olmustur sana

Ne mutlu bana o zaman

Senin de işine geldi işte ne güzel sayemde parlak sezonuna sunuculuk yapıyorsun

@Bully millete kötü örnek oldu artık herkes sap seviyor jürilerin tiz vakit denize dökülüp yenilenmesi şart zehirlenmiş bunlar

Sen bi kendine bak. Ben 4 puan verdim
ona dört puan verdinde diğer parlaklara gani gani puan vermişsin göçüke o kadar puan verirken hiçmi vijdanın sızlamadı
mosin gitti ama izi hala kalmış sende şirret isveçli

ona dört puan verdinde diğer parlaklara gani gani puan vermişsin göçüke o kadar puan verirken hiçmi vijdanın sızlamadı
mosin gitti ama izi hala kalmış sende şirret isveçli
Bak bak @Bully bey ona yazilarima tepki vermez. Baskasina cevaplarima gözlük atar 😡

Bak bak @Bully bey ona yazilarima tepki vermez. Baskasina cevaplarima gözlük atar 😡
@destere illa ki bazı parlaklara da yüksek vermek durumunda kalacak çünkü çok az kadın sanatçı yarışıyor napsın adam

Senin o mesajın alakasız olmuş biraz bu yüzden

@destere illa ki bazı parlaklara da yüksek vermek durumunda kalacak çünkü çok az kadın sanatçı yarışıyor napsın adam

Hangisi burdakimi alakasiz diger yerdekimi??

artık çok az bile diyemem cücük kadar bişey kaldı kadın sanatçı yarışmada
o da gökçe işte?
dünyanın en pis yarışmasına şu an @Çiğdem- sunuculuk yapıyor intihar etse daha iyi