MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Sonuçları

HAHHAHA aa olurmu öyle şey bee adaletli olmalısın ayoll :A

Tek bir kadın şarkıcı kaldı yarışmada önceden hep kadınlar kazanırdı :A

@Bully
Kadın şarkıcıları tükettik artık gerçi benim için hava hoş, zaten parlaklarla yarışıyordum ben :A

yine 2 saatlık saatimizde bitti sonuclar yetiştik :A puan durumu gelicek

@destere oyları
Zeki Müren - Tövbeler Tövbesi = 14 puan
Aşık Veysel - Benim Sadık Yarim Kara Topraktır = 13 puan
Rafet El Roman - Ayrılık = 12 puan
Erkin Koray - Aşkımız Bitecek = 11 puan
Betül Demir - Herkes Haklı = 10 puan
Feridun Düzağaç - Çok Aşık = 9 puan
Kazım Koyuncu - Dido = 8 puan
Emre Altuğ - Sensiz Olmuyor = 7 puan
Gökhan Tepe - Vur = 6 puan
Mirkelam - Ah Bir Joker = 5 puan
Ferhat Göçer - Gidemem = 4 puan
Gökçe - Seviyorum Özlüyorum = 3 puan
Murat Dalkılıç - Külah = 2 puan
Mehmet Erdem - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa = 1 puan

mükemmel oylar vermişim kendimi kutluyorum :)

çok güzel ama sesi berbat sevmedim bir türlü hele sen bir şarkısını koymuşsun bununla gelse birinci olur demişsin o şarkıya baktım eğer birincilik o şarkıyla gelecekse direk elensin bence :) demekki iyi şarkısı yok :)
kadınlarda pek sevmediğim çıkmaz ama işte bazen oluyor mesela demet akalındanda nefret ederim kanım ısınmadı bir türlü :)

sürünsün elenene kadar ona gün yüzü göstermeyeceğiz :)

Bu şarkının yeri bende özel olarak ayrıdır belki o yüzden herkesin beğeneceğini sanıyorum ama gerçekten de sadece sözleri değil, müzikali bile ayrı bir dünya, kulağa çok hoş geliyor. :)

mükemmel oylar vermişim kendimi kutluyorum :)
Kadın şarkıcıları tükettik artık gerçi benim için hava hoş, zaten parlaklarla yarışıyordum ben :A
ASLINda gökhanla şampiyon olarak ilk 4 sezonkı kadın yarışmacı egemenliğini kırıp erkek yarışamcı egemenliği başalttın normalde erkekten 1 tane kalır gerisi kadın olurdu bu sezon tersi yaşanıyor :A :A :A @destere dahada gıcık olmustur sana :A

ASLINda gökhanla şampiyon olarak ilk 4 sezonkı kadın yarışmacı egemenliğini kırıp erkek yarışamcı egemenliği başalttın normalde erkekten 1 tane kalır gerisi kadın olurdu bu sezon tersi yaşanıyor :A :A :A @destere dahada gıcık olmustur sana :A
Ne mutlu bana o zaman :A

Senin de işine geldi işte ne güzel sayemde parlak sezonuna sunuculuk yapıyorsun :A

@Bully millete kötü örnek oldu artık herkes sap seviyor jürilerin tiz vakit denize dökülüp yenilenmesi şart zehirlenmiş bunlar :)

ona dört puan verdinde diğer parlaklara gani gani puan vermişsin göçüke o kadar puan verirken hiçmi vijdanın sızlamadı :) mosin gitti ama izi hala kalmış sende şirret isveçli :)
Bak bak @Bully bey ona yazilarima tepki vermez. Baskasina cevaplarima gözlük atar 😡

@destere illa ki bazı parlaklara da yüksek vermek durumunda kalacak çünkü çok az kadın sanatçı yarışıyor napsın adam :A

Senin o mesajın alakasız olmuş biraz bu yüzden :)
artık çok az bile diyemem cücük kadar bişey kaldı kadın sanatçı yarışmada :) o da gökçe işte? :) dünyanın en pis yarışmasına şu an @Çiğdem- sunuculuk yapıyor intihar etse daha iyi :)