MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Ben geldimm
Murat Dalkılıça tüm oy verenlere teşekkür ederim arkadaşlar
@denizz19 @Bully @Dosi @ozmoturk @mesmeso61 @berkann @sokak sanati @OzaN @DiziTutkunu @MasacRE- @xemrexxx @mrt-06 @tolgab @Maskeli Fedai @Çiğdem-
@turkuazz @batuhankaralar @dreamy

Final puanı alanlar
@mesmeso61 @denizz19 @batuhankaralar tebrik ederim hepinizi başarılar size

@MayısKralı Betül demirin elenmesine çok üzüldüm bu şarkısı da severdim ama pek dinlediğim bir şarkısı değildi ondan yoksa betülün sevdiğim şarkıları çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm

1.OLAN @mesmeso61 karadenizli olarak Kazım Koyuncunun 2 haftadır 1.olmasından çok mutluyum güzel yönetiyorsun

2. olan ferhat göçer @denizz19 bu adamı soğuk buluyordum ama şuana kadar 4 şarkınıda beğendim ama ilerisi nasıl olucak bakalım diğer şarkılarada

3.olan @batuhankaralar ayy ne şanslısın ayoll @Mr.At oy yollamayınca 3.olup puan aldın beleşten zaten beleşe yaşıyorsun bu dünyada

@Bully @mrt-06 vlla düşük verenler neye göre verdi bilmiyorum haftanın süprizi siz oldunuz benim açımdan ama haftaya toparlasnırsınız tecrübelisiniz

@Tolstoyevski erkin ile 5.olup bu haftayıda iyi idare ettin diğer şarkıların sağlam

@MayısKralı geçmiş olsun cnm bir iyi şarkı patlaması yapamadan elenmene üzüldüm

@ozmoturk tek kadın şarkıcı kalarak @destere için elenme ayoll

Yok grip değil. Soğuk algınlığı. Ateşim var. Vücudum dirençsiz. Gözlerim falan ağrıyor işte vücudumun sıcaklığından.

Hımm anladım hava değişimi var bir böyle bir böyle hava aldanmamak gerek havalara doktora gittinmi peki ateşim var diyosun

Yok grip değil. Soğuk algınlığı. Ateşim var. Vücudum dirençsiz. Gözlerim falan ağrıyor işte vücudumun sıcaklığından.
Geçmis olsun. Enerjini topla harika konseptler düşündüm yarişmama