MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Ben geldimm :D Murat Dalkılıça tüm oy verenlere teşekkür ederim arkadaşlar
@denizz19 @Bully @Dosi @ozmoturk @mesmeso61 @berkann @sokak sanati @OzaN @DiziTutkunu @MasacRE- @xemrexxx @mrt-06 @tolgab @Maskeli Fedai @Çiğdem-
@turkuazz @batuhankaralar @dreamy

Final puanı alanlar
@mesmeso61 @denizz19 @batuhankaralar tebrik ederim hepinizi başarılar size :D

@MayısKralı Betül demirin elenmesine çok üzüldüm bu şarkısı da severdim ama pek dinlediğim bir şarkısı değildi ondan yoksa betülün sevdiğim şarkıları çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm:(

1.OLAN @mesmeso61 karadenizli olarak Kazım Koyuncunun 2 haftadır 1.olmasından çok mutluyum güzel yönetiyorsun :Z

2. olan ferhat göçer @denizz19 bu adamı soğuk buluyordum ama şuana kadar 4 şarkınıda beğendim ama ilerisi nasıl olucak bakalım diğer şarkılarada :A

3.olan @batuhankaralar ayy ne şanslısın ayoll @Mr.At oy yollamayınca 3.olup puan aldın beleşten zaten beleşe yaşıyorsun bu dünyada :A

@Bully @mrt-06 vlla düşük verenler neye göre verdi bilmiyorum haftanın süprizi siz oldunuz benim açımdan ama haftaya toparlasnırsınız tecrübelisiniz :Z

@Tolstoyevski erkin ile 5.olup bu haftayıda iyi idare ettin diğer şarkıların sağlam :A

@MayısKralı geçmiş olsun cnm bir iyi şarkı patlaması yapamadan elenmene üzüldüm :(

@ozmoturk tek kadın şarkıcı kalarak @destere için elenme ayoll :A