Teşekkürler teşekkürler çok çok teşekkürler@sokak sanati oyları
Ferhat Göçer - 8 (Olmamış. Sanırım bu şarkıyı hissetmek için baba olmak falan gerek çünkü bana geçmedi.)
Murat Dalkılıç - 9 (İyi gidiyordun bu hafta batırmışsın. Recap çok yanlış seçilmiş daha iyi söylediği kısım yokmuydu. Şarkıda hiç bir action yoktu bu kısımda. Dönmem dediği nakarat dışında da sağlam bir yanı yok sanırım şarkının. Bu hafta Olmamış.)
Aşık Veysel - 10 ( @mr.at olmuyor benden reis. Sevemiyorum türkümü şiir mi neyse bu tarz.)
Zeki Müren - 11 (Geçen hafta çok rahatsız etmişti bu hafta şarkıyı daha az batırmış.)
Emre Kaya - 11 (Pop Star imajı yakışmış klipte ama şarkı kötü.
Emre Altuğ - 12 (Alt yapı iyi, müzik iyi ama seste baya bocalamış biraz da sözler oturmamış şarkının ritmine. Olmamışlık var. İz bırakmadı.)
Mirkelam - 12 (İlk 2 haftanın altında kaldı bu hafta. İyi ama etkisi şarkı bitince bitiyor. Unuttum bile şarkıyı.)
Gökçe - 12 (Vay be ben neymişim demesi yüz puan ama kalıbı fıs.)
Gökhan Tepe - 13 (Olmuş bu şarkı. Adamda ses çok yok ama şarkıları iyi yapıyor yada seçiyor.)
Feridun Düzağaç - 13 (Wayyy bu hafta yıkılıyor. Güzel sıçrama. Zaten adamın sesini seviyordum doğru şarkıyı bekliyorduk onu da yapmış zaten. Sevdim şarkıyı.)
Betül Demir - 14 (Ses Muazzam değil mi yaa. Şarkı efso değil ama sesteki tınılar efso. Şarkıyı o tınılar akılda bıraktı.)
Erkin Koray - 14 (Bu hafta da efsane bir şarkıyla gelmişsin ama daha iyi yorumlayan vardı sanki.)
Rafet El Roman - 15 (Bu şarkı baya sağlam. Bende sevmiştim zaten özel kutudaki ilk dinlememde. Sesi efsane olmamış mı şarkıda.)
Mehmet Erdem - 15 (Şarkı efso zaten Mehmet Erdem'in kalın sesi daha içe dokunur yapmış. İyi cover.)
Kazım Koyuncu - 15 (Yorumsuz.)
@sokak sanati oyları
Ferhat Göçer - 8 (Olmamış. Sanırım bu şarkıyı hissetmek için baba olmak falan gerek çünkü bana geçmedi.)
Murat Dalkılıç - 9 (İyi gidiyordun bu hafta batırmışsın. Recap çok yanlış seçilmiş daha iyi söylediği kısım yokmuydu. Şarkıda hiç bir action yoktu bu kısımda. Dönmem dediği nakarat dışında da sağlam bir yanı yok sanırım şarkının. Bu hafta Olmamış.)
Aşık Veysel - 10 ( @mr.at olmuyor benden reis. Sevemiyorum türkümü şiir mi neyse bu tarz.)
Zeki Müren - 11 (Geçen hafta çok rahatsız etmişti bu hafta şarkıyı daha az batırmış.)
Emre Altuğ - 12 (Alt yapı iyi, müzik iyi ama seste baya bocalamış biraz da sözler oturmamış şarkının ritmine. Olmamışlık var. İz bırakmadı.)
Mirkelam - 12 (İlk 2 haftanın altında kaldı bu hafta. İyi ama etkisi şarkı bitince bitiyor. Unuttum bile şarkıyı.)
Gökhan Tepe - 13 (Olmuş bu şarkı. Adamda ses çok yok ama şarkıları iyi yapıyor yada seçiyor.)
Feridun Düzağaç - 13 (Wayyy bu hafta yıkılıyor. Güzel sıçrama. Zaten adamın sesini seviyordum doğru şarkıyı bekliyorduk onu da yapmış zaten. Sevdim şarkıyı.)
Betül Demir - 14 (Ses Muazzam değil mi yaa. Şarkı efso değil ama sesteki tınılar efso. Şarkıyı o tınılar akılda bıraktı.)
Erkin Koray - 14 (Bu hafta da efsane bir şarkıyla gelmişsin ama daha iyi yorumlayan vardı sanki.)
Rafet El Roman - 15 (Bu şarkı baya sağlam. Bende sevmiştim zaten özel kutudaki ilk dinlememde. Sesi efsane olmamış mı şarkıda.)
Mehmet Erdem - 15 (Şarkı efso zaten Mehmet Erdem'in kalın sesi daha içe dokunur yapmış. İyi cover.)
Messenger'da yazmıştım cevap verseydin konuşur hallederdikGüldüğünü görünce anladim zaten lakin ben sana dargınım
@OzaN çok teşekkürler haftaya söz telafi edeceğim ama bu zamana kadar verdiğim iyi puanlara sayarsın bu haftayı. .ss@OzaN oyları
14 Gökçe - Vay Be Ben Neymişim
13 Zeki Müren - Ağlama Değmez Hayat
12 Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
11 Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor
10 Kazım Koyunca - Hayde
9 Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez
8 Emre Altuğ - Tek Aşkım
7 Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum
6 Ferhat Göçer - Kızım
5 Murat Dalkılıç - Dönmem
4 Mehmet Erdem - Dünya Dönüyor
3 Betül Demir - Helalleşemedik
2 Gökhan Tepe - Seninle Her Yere
1 Emre Kaya - Dın Dın
Gülmek için her hafta bu oylamayı bekliyorum.@sokak sanati oyları
Birgün muhakkak aklına gelecektir ben nicin dün öyle idim. Bugünde aklina gelmemis ama ogün gelecek illaki. Susmayi tercih ediyorum o konu hakkinda.Messenger'da yazmıştım cevap verseydin konuşur hallederdik
Kazım Koyuncu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?