MusicSurvivor 6.Sezon 3.Hafta Sonuçları

Listeye senin sayende aldım, başarılı olursa en büyük pay senindir, hatta sen önermesen aklımda bile yoktu, elensem de elenmesem de teşekkürler. :A Ayrıca bu şarkıyla Muallim arasında kalmıştım, seni tekrar rahatsız etmemek için bu ikisi arasında da @Çiğdem- ve @berkann ın da görüşlerini aldım, tabi @mrt-06 yı da unutmamak gerek, onlara da teşekkürü borç bilirim. :A
Bu şarkı için sana dil döktüm, olmaz bu düşük alır diyordun bence en büyük pay bende. :A

@vadikızı oyları
14. Ferhat Göçer Kızım
13.Betül Demir Helalleşemedik
12.Rafet El Roman Bir Melek Diliyorum
11. Zeki Müren Ağlama Değmez Hayat
10.Emre Kaya Dın Dın
9.Gökhan Tepe Seninle Her Yere
8.Emre Altuğ tek aşkım
7.Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
6.aşık veysel güzelliğin on para etmez
5.kazım koyuncu hayde
4.mehmet erdem dünya dönüyor
3.Gökçe vay ben neymişim
2.Feridun düzağaç hayat neden şekil yapıyor
1.mirkelam aşkımsın
Çok teşekkürler ablam. :D @vadikızı

Listeye senin sayende aldım, başarılı olursa en büyük pay senindir, hatta sen önermesen aklımda bile yoktu, elensem de elenmesem de teşekkürler. :A Ayrıca bu şarkıyla Muallim arasında kalmıştım, seni tekrar rahatsız etmemek için bu ikisi arasında da @Çiğdem- ve @berkann ın da görüşlerini aldım, tabi @mrt-06 yı da unutmamak gerek, onlara da teşekkürü borç bilirim. :A
Aaa ne rahatsizligi duymayayim bir daha. O günde yazmistim keyif aldim. Okulda mola arasi iyi geldi bana :) Açık açık diyebilirim favorilerimden birisin. 2 hafta sonra gümbür gümbür geliyorsun :Z gerci şimdide öyle

Aaa ne rahatsizligi duymayayim bir daha. O günde yazmistim keyif aldim. Okulda mola arasi iyi geldi bana :) Açık açık diyebilirim favorilerimden birisin. 2 hafta sonra gümbür gümbür geliyorsun :Z gerci şimdide öyle
İlk cümle bana bir şeyler hatırlattı ama :A

@sokak sanati oyları
Ferhat Göçer - 8 (Olmamış. Sanırım bu şarkıyı hissetmek için baba olmak falan gerek çünkü bana geçmedi.:F)
Murat Dalkılıç - 9 (İyi gidiyordun bu hafta batırmışsın. Recap çok yanlış seçilmiş daha iyi söylediği kısım yokmuydu. Şarkıda hiç bir action yoktu bu kısımda. Dönmem dediği nakarat dışında da sağlam bir yanı yok sanırım şarkının. Bu hafta Olmamış.)
Aşık Veysel - 10 ( @mr.at olmuyor benden reis. Sevemiyorum türkümü şiir mi neyse bu tarz.:()
Zeki Müren - 11 (Geçen hafta çok rahatsız etmişti bu hafta şarkıyı daha az batırmış.:))
Emre Kaya - 11 (Pop Star imajı yakışmış klipte ama şarkı kötü.
Emre Altuğ - 12 (Alt yapı iyi, müzik iyi ama seste baya bocalamış biraz da sözler oturmamış şarkının ritmine. Olmamışlık var. İz bırakmadı.:))
Mirkelam - 12 (İlk 2 haftanın altında kaldı bu hafta. İyi ama etkisi şarkı bitince bitiyor. Unuttum bile şarkıyı.:()
Gökçe - 12 (Vay be ben neymişim demesi yüz puan ama kalıbı fıs.:()
Gökhan Tepe - 13 (Olmuş bu şarkı. Adamda ses çok yok ama şarkıları iyi yapıyor yada seçiyor.:X)
Feridun Düzağaç - 13 (Wayyy bu hafta yıkılıyor. Güzel sıçrama. Zaten adamın sesini seviyordum doğru şarkıyı bekliyorduk onu da yapmış zaten. Sevdim şarkıyı.:X)
Betül Demir - 14 (Ses Muazzam değil mi yaa. Şarkı efso değil ama sesteki tınılar efso. Şarkıyı o tınılar akılda bıraktı.:X)
Erkin Koray - 14 (Bu hafta da efsane bir şarkıyla gelmişsin ama daha iyi yorumlayan vardı sanki.:()
Rafet El Roman - 15 (Bu şarkı baya sağlam. Bende sevmiştim zaten özel kutudaki ilk dinlememde. Sesi efsane olmamış mı şarkıda.:X )
Mehmet Erdem - 15 (Şarkı efso zaten Mehmet Erdem'in kalın sesi daha içe dokunur yapmış. İyi cover.:X)
Kazım Koyuncu - 15 (Yorumsuz.:))