Sonradan dinlediğimde anımsadığımı fark ettim3 verirsin böyle diyip
@sokak sanati Emeklilikten mezara gitmen dileğiyle
@Bully Music man değil misin sen, nasıl duymazsın
@mrt-06 Sana alo diyorum ile kaliteyi aşağı çekmişsin
Sonradan dinlediğimde anımsadığımı fark ettim3 verirsin böyle diyip
3 verirsin böyle diyip
3 vereceğimi sanmam 2 veririm3 verirsin böyle diyip
Kudret ? Bir erkek ismi sanırım, sende öyle bişey göremedim sorryBeni karşına almayacaltın. Bu kudreti arkana alıp finale gitmek varken yazık ettin kendine.
Kudret ? Bir erkek ismi sanırım, sende öyle bişey göremedim sorryBu da sana gelsin
eee gelen gideni aratır ayoll heryerde kanun böyleBen la be her yarışmada finale çıkan enerji.Haddini bil..
Ayollar kovalasın senieee gelen gideni aratır ayoll heryerde kanun böyle
Sende mi değişim kararı aldınEfendim Zeki Müren olarak bu haftaki şarkım Yeşilçam filmlerinden aşina olduğumuz, Türk sanat müziğinin efsane olmuş günümüzde de coverları yapılan, dizi ve film adlarına verilen Ağlama Değmez Hayat...
@destere @Bully@sokak sanati@Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Efendim Zeki Müren olarak bu haftaki şarkım Yeşilçam filmlerinden aşina olduğumuz, Türk sanat müziğinin efsane olmuş günümüzde de coverları yapılan, dizi ve film adlarına verilen şarkı Ağlama Değmez Hayat...
@destere @Bully@sokak sanati@Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Aynen yoğun istek üzerine.Sende mi değişim kararı aldın
İlerisi için düşündüğüm bir şarkıydı harcadım resmen.işte budur olay neydi deminki öyle koskoca sanat güneşini reklamlara yem etmiştinalo alo paklanda gel alo)
Bu hafta, Emre Altuğ'un Çağla Şikel için yazdığı "Tek Aşkım" şarkısıyla karşınızdayız. Herkese başarılar.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Evet harcadınEfendim Zeki Müren olarak bu haftaki şarkım Yeşilçam filmlerinden aşina olduğumuz, Türk sanat müziğinin efsane olmuş günümüzde de coverları yapılan, dizi ve film adlarına verilen şarkı
Ağlama Değmez Hayat
İyi yapmışsın kanka umarım hayırlı olurAynen yoğun istek üzerine.
İlerisi için düşündüğüm bir şarkıydı harcadım resmen.
ama değmiş yani hem alodan daha kaliteli beşyüz şarkısı var zeki amcamızın gidip içlerinde en dandik aloyu yakalamakta büyük başarıydıAynen yoğun istek üzerine.
İlerisi için düşündüğüm bir şarkıydı harcadım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?