MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

Şarkıma gülmemiştin bu sefer, senden umudum var bu hafta
dinlemedim veya izlemedim o yüzden çalakalem beğen tuşunu basıp geçmişimdir
yani şarkıcının kim olduğununda farkında değilimdir acelemin olduğu bir güne denk gelmiştir

dinlemedim veya izlemedim o yüzden çalakalem beğen tuşunu basıp geçmişimdir
yani şarkıcının kim olduğununda farkında değilimdir acelemin olduğu bir güne denk gelmiştir
İdare eder diye yorumun var onu napcaz
Klipteki kızlara haksızlık etme hem üzülürler sonra. ss

İdare eder diye yorumun var onu napcaz
Klipteki kızlara haksızlık etme hem üzülürler sonra. ss
hızlandırılmış yorumlarda genelde dikkat et, herkesin rutin olarak başvurduğu bir cümledir idare eder lafı

1 puan verdiğin değerli sanatçı Feridun Düzağaç değildir umarım

Bu hafta yükseldin listemde bir önceki haftaya göre ve sana olumlu yorum yapmiştim
son 5 lide değilsin
Evet öyle dedin sonlarda olmazsın diye umuyorum gibi bir şey demiştin de belki diğerlerini daha çok beğenip sona atmışsındır dedim
İyi sevindim öyle olmamasına bu hafta yorumlar olumlu görünüyor sanırım elenme stresi yaşamayacağım bu kez

Evet insallah son 5 lide olmazsin demistim ve olmadi ve sen Bully den daha yuksek oy aldin
herkes ona düşük vermemden memnunda sanada belirteyim dedim

aaa yarına bırakma ayoll gündüz girmiyorsun sen bu gece kullan @mrt-06 ı beğendin diyemi oy kullanmıyorsun yoksa sen

@mrt-06 niye sana verdiğim cevaba gözlük fırlattı @Dosi
ben olayı anlamadım belki sen çözersin işi

aaa yarına bırakma ayoll gündüz girmiyorsun sen bu gece kullan @mrt-06 ı beğendin diyemi oy kullanmıyorsun yoksa sen
allah kahretsin kötü codmin gidip zeki mürenle yaışmaya katılmış oysa sevmediğim bir isimle gelse her hafta mutlu bir şekilde bir puanı yapıştırırdık
şimdi o imkanda kalmadı sezen aksuylada yarışırken yine öyle ikilemde kalmıştım

HHAHAH oy vermiyorsun diye gözlüğü fırlatıyor kafana bee kardeşime destek ol oyunu bu gece yolla
@mrt-06

Galiba oyunu erteleme diye

normalde sabaha kadar uyumuyorsun oylama var diye erkenden zıbarıyorsun

@sokak sanati sende uuyşuk başkanımız @Harunnn60 a oy göndert ayoll
şuraya bir lady gaga resmi koy @Harunnn60 koşarak gelir zaten onu konuya çağırmak kolay

dün işte sabaha kadar @tolgab ın yarışmasını kurcalıyordum buna sıra gelmedi
hem orda yabancı şeyler var bundan daha zevkli ordaki isimler, burda ortalık kurumuş bakacak bişey yok

Önüm hakkından bir sen geliyorsun.
hahah aa @destere nin derdi belli oldu ayoll herifler sezonundan şikayetçi
@Bully