MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

şarkı pek etkili olmadı ama o sarışın şeyi değerlendirmeye alabilirim yani klipte tutunacak bir dalım var en azından

Sen o sarışn şeyi tut bırakma
tuttum zaten kızın kaçarı yok
ama senin göçükte işini biliyor? gitmiş gül gibi sarışını bulmuş sonra şarkıcıyım diye geçiniyor, la öyle birini ben bulsam sabahtan akşama kadar opera söylerim pavarottiyi solda sıfır bırakırım
ilham kaynağı önemli bu işlerde

Ferhat Göçer aşk şarkılarının prensidir. Onun gibi aşkı daha iyi anlatan erkek şarkıcı Yok

Göçük altında kalasıca .ss Ferhat'ın güzel şarkıları var seveceksin
sonunda itiraf geldi senden
yani bunlar foktan şarkılar sende durumun farkındasın
iyide niye bizim günahımız neyki ilk haftalar bizi kötü şarkılarla taciz ediyorsun

Ablamın konusunda çapkınlık yapma bari. .ss @Çiğdem-
bizim sarışına olan hislerimiz tamamen platonik gerçek hayatta tabikide hogathadan başkası yalan

Nasıl çektin acaba oraya
hepsi de güzel. Ayarladığım 15 şarkıda dillere pelesenk olmuş şarkılar zaten. Hatta elediklerim bile oldu aralarından

Nasıl çektin acaba oraya
hepsi de güzel. Ayarladığım 15 şarkıda dillere pelesenk olmuş şarkılar zaten. Hatta elediklerim bile oldu aralarından
bunlar elemeden geçmiş haliyse elemeden geçmeyenler düşman başına diyelim
biz geçenlerle dumura uğradık yeterince
)

Ablamın konusunda çapkınlık yapma bari. .ss @Çiğdem-
HAHAHA helal olsun atacan ama sanada pek güvenemiyorum bugünlerde kendin asılıyorsun destereye kaç gündür ayoll başkasıdnan koruyorsunda senden kim koruyacak

HAHAHA helal olsun atacan ama sanada pek güvenemiyorum bugünlerde kendin asılıyorsun destereye kaç gündür ayoll başkasıdnan koruyorsunda senden kim koruyacak
he valla codmin sapıttı bir bize pandik atmadığı kaldı
artık forumun tenha yerlerine gitmeyede çekiniyorum

bunlar elemeden geçmiş haliyse elemeden geçmeyenler düşman başına diyelim
biz geçenlerle dumura uğradık yeterince
)
Net bir sıralamam Yok ama kendi kulağına güvendiğim için sağlam bir sıralama yaptığımı umuyorum Türk halkı hakkımı verir inşallah

Net bir sıralamam Yok ama kendi kulağına güvendiğim için sağlam bir sıralama yaptığımı umuyorum Türk halkı hakkımı verir inşallah
ben bir çok şarkıyla bu yarışmalarda karşılaştım yani göçük ün gelecek şarkılar hangileri herhangi bir fikrim yok artık her hafta tek tek kurcalayacağız eleyene kadar

hahaha sizi sevişiyorken görmekten mutlu oluyorum demiştim kardeşim biraz abartmış gibi durumu hahaha
sen kışkırtıyorsun işte eskiden böyle kötü huyları yoktu
nasıl ablasın hayret kardeşin tümden yoldan çıkmış

HAYIRlısı diyelim bence güzel şarkılarla umarım sevdiririz kendimizi sana .ss