şarkı pek etkili olmadı ama o sarışın şeyi değerlendirmeye alabilirim yani klipte tutunacak bir dalım var en azından2.hafta şarkımız yine oldukça beğeni toplamış olan şarkılardan biri ve "Sarıl Bana" olacak.
@batuhankaralar @Bully @destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Doğu @EFE UYSAL @Dosi @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @vadikızı @MayısKralı @OzaN @mrt-06 @Tolstoyevski @mesmeso61 @xemrexxx @berkann @Forumdash
Sen o sarışn şeyi tut bırakmaşarkı pek etkili olmadı ama o sarışın şeyi değerlendirmeye alabilirim yani klipte tutunacak bir dalım var en azından
tuttum zaten kızın kaçarı yokSen o sarışn şeyi tut bırakma
Ferhat Göçer aşk şarkılarının prensidir. Onun gibi aşkı daha iyi anlatan erkek şarkıcı Yoktuttum zaten kızın kaçarı yokama senin göçükte işini biliyor? gitmiş gül gibi sarışını bulmuş sonra şarkıcıyım diye geçiniyor, la öyle birini ben bulsam sabahtan akşama kadar opera söylerim pavarottiyi solda sıfır bırakırımilham kaynağı önemli bu işlerde
Birde Deniz Tural var.Ferhat Göçer aşk şarkılarının prensidir. Onun gibi aşkı daha iyi anlatan erkek şarkıcı Yok
Ben Zaten zirvedeyim benden sonra tabi FerhatBirde Deniz Tural var.
kurbağadan prens oluyorsa göçükten niye olmasın ama yinede imkansız benceFerhat Göçer aşk şarkılarının prensidir. Onun gibi aşkı daha iyi anlatan erkek şarkıcı Yok
Göçük altında kalasıca .ss Ferhat'ın güzel şarkıları var seveceksinkurbağadan prens oluyorsa göçükten niye olmasın ama yinede imkansız bence
Ablamın konusunda çapkınlık yapma bari. .ss @Çiğdem-şarkı pek etkili olmadı ama o sarışın şeyi değerlendirmeye alabilirim yani klipte tutunacak bir dalım var en azından
sonunda itiraf geldi sendenGöçük altında kalasıca .ss Ferhat'ın güzel şarkıları var seveceksin
bizim sarışına olan hislerimiz tamamen platonik gerçek hayatta tabikide hogathadan başkası yalanAblamın konusunda çapkınlık yapma bari. .ss @Çiğdem-
Nasıl çektin acaba orayasonunda itiraf geldi sendenyani bunlar foktan şarkılar sende durumun farkındasıniyide niye bizim günahımız neyki ilk haftalar bizi kötü şarkılarla taciz ediyorsun
bizim sarışına olan hislerimiz tamamen platonik gerçek hayatta tabikide hogathadan başkası yalan
bunlar elemeden geçmiş haliyse elemeden geçmeyenler düşman başına diyelimNasıl çektin acaba orayahepsi de güzel. Ayarladığım 15 şarkıda dillere pelesenk olmuş şarkılar zaten. Hatta elediklerim bile oldu aralarından
Ablamın konusunda çapkınlık yapma bari. .ss @Çiğdem-
HAHAHA helal olsun atacan ama sanada pek güvenemiyorum bugünlerde kendin asılıyorsun destereye kaç gündür ayoll başkasıdnan koruyorsunda senden kim koruyacaksonunda itiraf geldi sendenyani bunlar foktan şarkılar sende durumun farkındasıniyide niye bizim günahımız neyki ilk haftalar bizi kötü şarkılarla taciz ediyorsun
bizim sarışına olan hislerimiz tamamen platonik gerçek hayatta tabikide hogathadan başkası yalan
he valla codmin sapıttı bir bize pandik atmadığı kaldıHAHAHA helal olsun atacan ama sanada pek güvenemiyorum bugünlerde kendin asılıyorsun destereye kaç gündür ayoll başkasıdnan koruyorsunda senden kim koruyacak
Net bir sıralamam Yok ama kendi kulağına güvendiğim için sağlam bir sıralama yaptığımı umuyorum Türk halkı hakkımı verir inşallahbunlar elemeden geçmiş haliyse elemeden geçmeyenler düşman başına diyelimbiz geçenlerle dumura uğradık yeterince)
hahaha sizi sevişiyorken görmekten mutlu oluyorum demiştim kardeşim biraz abartmış gibi durumu hahahahe valla codmin sapıttı bir bize pandik atmadığı kaldıartık forumun tenha yerlerine gitmeyede çekiniyorum
ben bir çok şarkıyla bu yarışmalarda karşılaştım yani göçük ün gelecek şarkılar hangileri herhangi bir fikrim yok artık her hafta tek tek kurcalayacağız eleyene kadarNet bir sıralamam Yok ama kendi kulağına güvendiğim için sağlam bir sıralama yaptığımı umuyorum Türk halkı hakkımı verir inşallah
sen kışkırtıyorsun işte eskiden böyle kötü huyları yoktuhahaha sizi sevişiyorken görmekten mutlu oluyorum demiştim kardeşim biraz abartmış gibi durumu hahaha
HAYIRlısı diyelim bence güzel şarkılarla umarım sevdiririz kendimizi sana .ssben bir çok şarkıyla bu yarışmalarda karşılaştım yani göçük ün gelecek şarkılar hangileri herhangi bir fikrim yok artık her hafta tek tek kurcalayacağız eleyene kadar
sen kışkırtıyorsun işte eskiden böyle kötü huyları yoktunasıl ablasın hayret kardeşin tümden yoldan çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?