Gönül isterdi ki tüm insanlık siyasetten uzaklaşsın.Rüyamda bile siyaset yapıyorum bazen aman diyim oralara da geliyim deme
Pis sıvacılar beni yanlız bıraktıBanlansam ruhları duymaz
Gönül isterdi ki tüm insanlık siyasetten uzaklaşsın.Rüyamda bile siyaset yapıyorum bazen aman diyim oralara da geliyim deme
Pis sıvacılar beni yanlız bıraktıBanlansam ruhları duymaz
çocuklar duymasın başladı cnm kaçırma çok uzun zaman sonra tvden izleme keyfiİnsan nezaketen şarkımı beğenir, ben de seninkini beğenmiyorum.
Aga bilmem ki bir anda aklıma sen geldin tamamen tesadüf.İçen varsa yaksın o zaman.
İddialı şarkılarla gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum. Finale gideyim derken eldeki iyi şarkıları kullanamamaktan iyidir.Hiç final hedefin yok mu.
İddialı şarkılarla gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum. Finale gideyim derken eldeki iyi şarkıları kullanamamaktan iyidir.Tabii halkımız destek verirse final de olabilir tabii.
Dışarı çıkcam.çocuklar duymasın başladı cnm kaçırma çok uzun zaman sonra tvden izleme keyfi
Dışarı çıkcam.Geçen hafta izlemiştim çok özlemişim.
süt almayı unutma amannDışarı çıkcam.Geçen hafta izlemiştim çok özlemişim.
Elenmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın.Bu sezon final hedefi olan az nedense herkez iyileri kullanıp elenmek istiyor
15 iyi şarkın varsa destek oluruz.
Kendimiz bulmamız gerekiyor herhalde şarkıyıBU HAFTA "KARAAĞAÇ" DİYORUZ. 00:08-01:14 UMARIM BEĞENİRSİNİZ..
@Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Forumdash
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL
Kendimiz bulmamız gerekiyor herhalde şarkıyı
BU HAFTA "KARAAĞAÇ" DİYORUZ. 00:08-01:14 UMARIM BEĞENİRSİNİZ..
BU HAFTA "KARAAĞAÇ" DİYORUZ. 00:08-01:14 UMARIM BEĞENİRSİNİZ..
Hayatımızıdaki fazlalıklardan kurtulmak için " Çık Hayatımdan " diyoruz
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Forumdash
"Şarkılarla geçtim aranızdan
Yalnızlar gibi susup uzun uzun
Düşlüyorum bu kenti
Ahh, bir aşk gibi"
Recap: 00.50-02.00
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @ozmoturk @berkann @xemrexxx @Forumdash
Son Şarkı Gönderme Tarihi : 27 Mart Pazartesi 17:00
Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 3 Puan
@turkuazz Rafet El Roman 2 Puan
@Billy Kane Ayşe Hatun 1 Puan
-Kurallar-
1 -Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 5-6 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak
2- Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri 2 şer gün olucak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne inicek
3- 2 eleme 13.hafta yanı Çeyrek finalde yapılacak
4- Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar
Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
6 @batuhankaralar - Mehmet Erdem
7 @vadikızı - Murat Dalkılıç
8 @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal
9 @OzaN - Mirkelam
10 @denizz19 - Ferhat Göçer
11 @ozmoturk -Gökçe
12 @efe UYSA L- Emre Kaya
13 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
14 @MayısKralı - Betül Demir
15 @dreamy - Gökhan Tepe
16 @Mr.At - Aşık Veysel
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@Doğu
@cevaa
@Maskeli Fedai
@Dosi
@BesaleT
@tolgab
@Sherlock
@FaJi
@soo
@berkann
@DarkLeqenD
@Forumdash
Sunucular: 5.Sezonda Yarı final gören Candan Erçetin ve Çeyrek final gören Sibel Can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?