MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Dönüşün olay olur belki

@Billy Kane Sen bu hızla haftaya da bu şarkıyı paylaşırsın

Oylarımı bu gece kullanırım
Güzel şarkılar var yine. Hatta şaşırtıcı şekilde sevmediğim birinin de güzel Şarkısı var bakalım

Şaka maka yarışma neredeyse haftada 1 yayınlanıyor, Ramazan'ı geçtim büyük ihtimalle Kurban Bayramı'na doğru anca biter gibi.
Oylama tamam da 1 dakikalık şarkı seçimi için 3 gün gibi bir süre verilmesi uzamasını sağlıyor, şarkı seçimi için verilen süresi 16 şarkıyı dinleyip puanlama süresinden daha uzun yahu.

Şimdi oylama için 2 günlük bir süre şart, o düşürülemez. Ama ilk haftalarda şarkı gönderme süresine de 2 gün veriliyor çok yarışmacı olduğu için, birkaç haftaya 1 güne iner

Şimdi oylama için 2 günlük bir süre şart, o düşürülemez. Ama ilk haftalarda şarkı gönderme süresine de 2 gün veriliyor çok yarışmacı olduğu için, birkaç haftaya 1 güne iner

3 yarışmacı kalsa bile 2 günlük oylama süresi normaldir, millet daha acele etmeden dinlesin diye. Ama sanırım şarkı gönderme süresi 3 güne yakındı neredeyse, Cuma gecesi bitti desek Pazartesi 17, ama çok fazla yarışmacı olduğu için haklısın bir şey demiyorum, şimdi oklavasını göstermesin aman.

6.haftayla birlikte şarkı gönderme 1 güne inicek şuan yarışma 4 gün sürüyor 6.haftayla birlikte 3 gün sürücek ilk sayfadakı kuralları okusa bay kuru kafa aslında cevapları bulucak ayoll

ayrıca bunu diyende şarkısını en son gönderen kişi siga içipte yanındakı çocuğa içmeyin yavrum diyen gibi birşey oldu bu durum

Oylarımı kullandım. Herkese başarılar. Listemde biri iyi bir yükseliş yaşadı. Biri sert bir düşüş yaşadı. Biri nötr kaldı bla bla
Genel olarak güzel şarkılar vardı.