Zirveye yakın olsun sıkıntı değilzirve için pek şansı yok üzgünümdiğer şarkılar da iyi.Bu hafta bütün şarkılar nostalji galiba.
Zirveye yakın olsun sıkıntı değilzirve için pek şansı yok üzgünümdiğer şarkılar da iyi.Bu hafta bütün şarkılar nostalji galiba.
demiştim @mrt-06 teyzelerle gelir diyetşşk cnm kim şutlanıcak aklında biri varmı
@sokak sanati sunucular son haftadakı rezilliği biraz olsun kapattı bence @mrt-06@destere geldiğinde birde o değerlendirsin
Ama kaliteli isimler kabul et.
Ama kaliteli isimler kabul et.
Etiket gelmediEtiket gelmedi mi? Kimse iplememiş yahu.Olmamış atılmasına da razıyım ama görmezden gelinmek en kötü işkencedir.
Bir derdim var dinleyin
Ey gökteki yıldızlar
Beni benden çalarak
Kaybolup gitti yıllar
Aşk aşk aşk yüzünden
Izdıraba kul oldum
Ömrüm böyle tükendi
Ne kadar zalim yıllar
Gönlüm söz dinlemiyor
Sevdiğimi ver diyor
Kim görse şu halimi
Bir daha sevme diyor
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @Dosi @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @ @mrt-06 - @OzaN @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Titanium @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem- @Tolstoyevski
Forumda bir tripsel salgın mı var bu ne böyle herkes tripli.Etiket gelmedi mi? Kimse iplememiş yahu.Olmamış atılmasına da razıyım ama görmezden gelinmek en kötü işkencedir.
Recap ne alaka? Tam puan verecek insan her türlü verir.Telefonumda olan bir şarkı. Düzgün recap seç tam puanı kap
Recap ne alaka? Tam puan verecek insan her türlü verir.
Şarkı belli, güzelse sevdiysen, recap falan bakmaz - zaten recap şarkıyı hiç dinlemeyenler içindir- basarsın hak gördüğün puanı. Ben bildiğim şarkıları bir sıraya sokarım; en sevdiğimi başa, sevmediğimi en sona. Bilmediğim şarkılarında recaplarını dinler sıralarım. En sevdiğim şarkının recabı, şarkının herhangi bir yerini kapsamasa sadece 1 saniyelik bile olsa en başta karar kıldığım puanı veririm. Recaba göre hareket etmek bu yarışmanın en saçma olayıdır, rezalettir. Şimdi Erkin Koray'ın şarkısının recabını beğenmezsen şarkıyı sevdiğin halde düşük mü vereceksin? Çok komik.Sen anlama boş ver kanka.Recap seçmek bi yetenek işi. O yüzden önemli.
Şarkı belli, güzelse sevdiysen, recap falan bakmaz - zaten recap şarkıyı hiç dinlemeyenler içindir- basarsın hak gördüğün puanı. Ben bildiğim şarkıları bir sıraya sokarım; en sevdiğimi başa, sevmediğimi en sona. Bilmediğim şarkılarında recaplarını dinler sıralarım. En sevdiğim şarkının recabı, şarkının herhangi bir yerini kapsamasa sadece 1 saniyelik bile olsa en başta karar kıldığım puanı veririm. Recaba göre hareket etmek bu yarışmanın en saçma olayıdır, rezalettir. Şimdi Erkin Koray'ın şarkısının recabını beğenmezsen şarkıyı sevdiğin halde düşük mü vereceksin? Çok komik.
aaa normalde kızgındım sana dün gece gelseydin oklavayı kafana geçiricektim ama akıllık edip 1 gün gelmedin bende seni merak ettim haliyle yumuşadım
Allah kolaylık versinBu haftaki şarkımız "Düşler Sokağı". Herkese başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
Allah kolaylık versin
Alev Alev ne zamanZorlu bir hafta olacak hepimiz için, sana da Allah kolaylık versin
Hadi görelim seni umarım şarkı güzeldir bakarım sonraBu haftaki şarkımız "Düşler Sokağı". Herkese başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?