MusicSurvivor 6.Sezon 11.Hafta / Oylama Başladı

Recapta dinlerken 2 sarkinin siralamasini degistirmeye karar verdim.
@Çiğdem- cevap alamadim soruma :S bildirimlerimide es geciyorsun dünden beri

İlk kez kalite elenmedi. Haklısın ortağım.

Gönül Salıncağı olayını unutmadım
Bu hafta da efsane şarkıyla gelmeme rağmen şaşırttın, yine de verdiğin maddi desteklerden ötürü teşekkür ederiz istisnalar kaideyi bozmaz

Recapta dinlerken 2 sarkinin siralamasini degistirmeye karar verdim.
@Çiğdem- cevap alamadim soruma :S bildirimlerimide es geciyorsun dünden beri
ne sordunkı cnm bu konuda geçmiş sayfalara bakmadım destere falanda etiket etmiş ama racap ile iliglendim onlarada bakmadım ne demiş diye

ne sordunkı cnm bu konuda geçmiş sayfalara bakmadım destere falanda etiket etmiş ama racap ile iliglendim onlarada bakmadım ne demiş diye
Oylarim hazir benim . bekleteyimmi yoksa nezaman yollarsam yollayayim son ikidemi aciklarsin ?

Oylarim hazir benim . bekleteyimmi yoksa nezaman yollarsam yollayayim son ikidemi aciklarsin ?
Ben bir ara @mrt-06 Yilmazla yarisacak sanmistim heyecanlandirmistin beni pis şaşırtmanla 😡
son 2 açıklarım sen oyunu yolla cnm bekletmene gerek yok

yılmaz ile benim albümümde @EFE UYSAL katılmıştı ama yoğunluktan çekilmişti

@Yiğitt e çaktırmadan reklam yapıyoruz 7.sezon olursa onunla katılıcak bunlar reklam çalısmaları

7. sezona kim öle kim kala yav.

Biraz hızlı bitirseydin de Temmuz başında yeni sezonu başlatsaydık.

7. sezona kim öle kim kala yav.

Biraz hızlı bitirseydin de Temmuz başında yeni sezonu başlatsaydık.
@mrt-06 da şarkı yarışması yaptı o şarkı benim diye belirli şarkıcın yok konsepler her hafta değişiyor ms yokluğunda forumu şenlendirmişti yine sahneye çıkar cnm

En çok oy alan yarışmayız nerdeyse 30 kişiden oy bekliyoruz 25 barajıda her hafta sağlanıyor öyle hemen oylar hazırda beklese tamamda millet hemen öyle yollamıyor çoğuda son günde geliyor oyların
tüm etikette olanların hepside oy veren kişiler şarkı göndermeyi düşürdük ama oy süresii düşüremiyoruz forumun aktifliği zaten ölmüş durumda

Kısa sürede açacağım, bomba gibi dönüyoruz.

Reklam var.
Survivor.
Ne konusu diyor safoz.

Zuhal'de olaylar fena çabuk aç.
survivor yakındamı baslıyor temmuzun son haftasında yokum ağustosa kadar fındığa gidiyoruz malum oyüzden survivoru ozamana kadar bitirsek iyi olur evet

Ağustos'ta ben de tatil düşünüyorum, o zamana kadar bitiririm herhalde.
Temmuz boyunca Ankaradayım, hallederiz yani.

Başlatacam yakında, sakin olun.

Ağustos'ta ben de tatil düşünüyorum, o zamana kadar bitiririm herhalde.
Temmuz boyunca Ankaradayım, hallederiz yani.

Başlatacam yakında, sakin olun.
hhahah aa iyi işte yarışma yarışma diyordun kendin baslat
survivorları ele geçirdik acun avucuğunu yalasın