MusicSurvivor 6.Sezon 11.Hafta / Oylama Başladı

Sıcak'ı sevmeyen forum Kokoreç'i ne kadar sever bilmem

İçleri geçmiş hep bunların, eğlenmeye niyetleri yok illa efkarlanacaklar, Erkin'i sürekli 1.yapmalarından da belli zaten

Kokoreç şarkısını ben hiç sevmem valla

Sıcak'ı sevmeyen forum Kokoreç'i ne kadar sever bilmem

İçleri geçmiş hep bunların, eğlenmeye niyetleri yok illa efkarlanacaklar, Erkin'i sürekli 1.yapmalarından da belli zaten
Hhahah aa doğru @mrt-06 ile çok konusmustuk içleri çürümüş bunların diyordum 16-23 civarı çocuklar ama hepsinin ruhu en az 60 ile başlıyor huzur evi gibi

Bu hafta yine efsane bir eserle sizlerleyiz efendim,
Zeki Müren'den Nasıl Geçti Habersiz...

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım
Bazen gözyaşı oldu, bazen içli bir şarkı
Her anını eksiksiz, dün gibi hatırlarım...

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE-@vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @Çiğdem-

Listende bir değişikliğe gitmişsin cnm iyide olmus

Artık her hafta bomba gibi eserlerle geliyorum.
kıskanırım seni beni son anda hatırlaman iyi oldu aşkın kanunuda haftayamı final turunda olan 3 şarkınıda ayarlamanı emrak ettim yeni bir ayar çekmişsin belli cnm

kıskanırım seni beni son anda hatırlaman iyi oldu aşkın kanunuda haftayamı final turunda olan 3 şarkınıda ayarlamanı emrak ettim yeni bir ayar çekmişsin belli cnm
Aşkın Kanunu listeden çıkardım ablacım keşke daha önce kullansaydım.

Aşkın Kanunu listeden çıkardım ablacım keşke daha önce kullansaydım.
şu 9.haftada olan oynak şarkı yerine koysaydık keşke

aklıma ismi nedense şuan gelmiyor sözü olmayan şarkı vardıya finallik şarkıydı yanı niye sadece müziği var anlamak güç

şu 9.haftada olan oynak şarkı yerine koysaydık keşke

aklıma ismi nedense şuan gelmiyor sözü olmayan şarkı vardıya finallik şarkıydı yanı niye sadece müziği var anlamak güç
Aşkın Kanunu da oynak.

Evet demin yine denk geldim neden sözü yok aklamadım.

Efsane.

Türkan Şoray filminde de çalmıştı bu şarkı.
Belki hatırlarsan Edis Hun da vardı galiba.

Bir gece ansızın eleneceksin.

Aklıma direk yeşilçam geldi zaten. Ama hangi film çıkaramadım. Sanki Hülya Koçyiğitli bir filmdi.

Türkan Şoray filminde de çalmıştı bu şarkı.
Belki hatırlarsan Edis Hun da vardı galiba.

Bir gece ansızın eleneceksin.

Benim için problem yok, umarım Haziran gelmeden biter yarışma ne diyelim.

Açık konuşmak gerekirse bu haftaki şarkını pek beğenemedim. Final puanı alması sürpriz olur gibi.

vadikızı nicki 3 defadır etikette olmamışş yaw bana garezinizmi var