MusicSurvivor 6.Sezon 11.Hafta / Oylama Başladı

Sıcak'ı sevmeyen forum Kokoreç'i ne kadar sever bilmem :A

İçleri geçmiş hep bunların, eğlenmeye niyetleri yok illa efkarlanacaklar, Erkin'i sürekli 1.yapmalarından da belli zaten :A

Kokoreç şarkısını ben hiç sevmem valla :D

Sıcak'ı sevmeyen forum Kokoreç'i ne kadar sever bilmem :A

İçleri geçmiş hep bunların, eğlenmeye niyetleri yok illa efkarlanacaklar, Erkin'i sürekli 1.yapmalarından da belli zaten :A
Hhahah aa doğru @mrt-06 ile çok konusmustuk içleri çürümüş bunların diyordum 16-23 civarı çocuklar ama hepsinin ruhu en az 60 ile başlıyor huzur evi gibi :A :A :A

Bu hafta yine efsane bir eserle sizlerleyiz efendim,
Zeki Müren'den Nasıl Geçti Habersiz...

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım
Bazen gözyaşı oldu, bazen içli bir şarkı
Her anını eksiksiz, dün gibi hatırlarım...

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE-@vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @Çiğdem-

Bu hafta yine efsane bir eserler sizlerleyiz efendim,

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE-@vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @Çiğdem-

Listende bir değişikliğe gitmişsin cnm iyide olmus :A

Aşkın Kanunu listeden çıkardım ablacım keşke daha önce kullansaydım. :(
şu 9.haftada olan oynak şarkı yerine koysaydık keşke :A :A :A

aklıma ismi nedense şuan gelmiyor sözü olmayan şarkı vardıya finallik şarkıydı yanı niye sadece müziği var anlamak güç :A :A :A

şu 9.haftada olan oynak şarkı yerine koysaydık keşke :A :A :A

aklıma ismi nedense şuan gelmiyor sözü olmayan şarkı vardıya finallik şarkıydı yanı niye sadece müziği var anlamak güç :A :A :A
Aşkın Kanunu da oynak. :A

Evet demin yine denk geldim neden sözü yok aklamadım. :F

Efsane.

:Z Türkan Şoray filminde de çalmıştı bu şarkı. :D Belki hatırlarsan Edis Hun da vardı galiba. :F

Bir gece ansızın eleneceksin. :A

Benim için problem yok, umarım Haziran gelmeden biter yarışma ne diyelim. :A

Açık konuşmak gerekirse bu haftaki şarkını pek beğenemedim. Final puanı alması sürpriz olur gibi. :A

:Fvadikızı nicki 3 defadır etikette olmamışş yaw bana garezinizmi var :F:F

@Yiğitt juri kadromuzdasın renk katıcaksın :Z:Z:Z @mrt-06 @Bully @sokak sanati
morgul.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking