MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Sonuçları

En iyi çıkış adayı olmuştu diye hatırlıyorum.

Bakalım ben de öyle düşünüyorum şu sınavlar bir bitsin de hele ağırlık veririz buraya
Hadi iyi geceler, kaçtım ben
çıkış yapan erkek ödülü almıştı cnm
yarında acunun survivorudna görüşürüz yorumlarım hosunuza gidicekmi bakalım

tşşk ederim @mrt-06 heyecanı özlemişim sunmayı güzelce bir sezon daha olur inş

Bence de ilk 3 final puanı alma onaylıyorum senim düşünceni @Çiğdem-
Hayır değil ben sana söylesem etiketlerim zaten.
bu senin afişin neden görünmüyor harun
senle benden baska forumda gören yok ayoll @xemrexxx bile göremiyor

https://tr.wikipedia.org/wiki/5._Kral_TV_Video_Müzik_Ödülleri

Atilla Taş almış ödülü Ham Çökelek ile

Gitmese de katlanacaz artık napalım
Haftalardır bu anı bekliyoruz

Senin şarkını beğenmedim ne yapayım, bence iddiasızdın bu hafta yoksa sevdiğim bir isimdir.

Teşekkürler sıvacı kardeşim.
@MEnes

Kaç oy kaldı kraliçem?
Rica ederim canım.

Geldi yine müzik yarışmalarındaki başımın belası. ss @MEnes
Geldim tabii, bittabi her daim burada olacağım ve seni kanser edene kadar gitmeyeceğim.

@MEnes sağol çok iyi puan.
İyi puan da kardeşim elenmişsin üzüldüm çok da sevdiğim bir şarkısıydı o Calvin'in.

@MEnes sağol kanki bu haftalık kankimsin haftaya rütbe atlayıp kankam da olabilirsin unutma
Bakacağız artık haftaya daha iyi şarkıyla gel benim de gönlümü çel, hadi göreyim seni.

Önemli değil dostum kaliteli oylar her daim bizdedir.

Bu arada yarışmada Mehmet Erdem'in efsanevi Geri Dönme melodisine laf edenler olmuş. Onları kat i surette bu sözleri söylemekten men ederim. Sanatın ve müziğin illa sözle olması gerekmiyor. Eğer ki sadece müzikle de insana muazzam duyguları yaşatabiliyorsa burada kullanılmasında hiç bir sakınca yoktur diyorum. Ve sıralamada altlarda aldığı için tesüf ediyorum halkımızı.

Bu arada final puanı kazananlara ise tebrikler. @Tolstoyevski, @Billy Kane, @turkuazz Rafet dışında diğer ikisine yüksek puanlar vermiştim iyi oldu yukarılarda görmek.

Kraliçe saf olunca yönetmesi kolay oluyor haftaya 1 puanım belli.

Kayyumun eli kaşınmaya başladı bile.

Türk Rock tarihinin 3 büyüklerinden son yaşayan efsanesi Erkin Koray'a gösterilen ilgi için teşekkür ediyor ve ilginizin devamını diliyorum
Ayrıca final puanı alan diğer arkadaşları da tebrik ederim.
@turkuazz @Billy Kane

@darklegend geçmiş olsun. En azından tek yabancı müzisyen olması nedeniyle bile ilk haftadan elenmemeliydi.

Kayyum bu yarışmaya işlemez hadi yandan yandan.

@mrt-06 şahane gitmişsin canım dostum düşman çatlatmışsın adeta

Ben de iyi başlamışım Allahım şahaneyim

Ah canım işler mi işlemez mi göreceğiz unutma ki bu yarışmayı devam ettiren de kayyumdu.

O kayyum fikrini ortaya attığım güne lanet olsun.