@sokak sanati neyse sen bi değerlendir bakalım yorumla puan durumunu.calvine üzüldüm ama kurtulsaydı bile oy vermediği için elenicekti @sokak sanati
@sokak sanati neyse sen bi değerlendir bakalım yorumla puan durumunu.calvine üzüldüm ama kurtulsaydı bile oy vermediği için elenicekti @sokak sanati
Ben forum için kast ettim senin bakmadım bile kime verdiğine. Yine yanlış anlamaların başına iş açıyor işte.Ben her mesajınamı disk attım calvin mi neyse şarkıya bende 1 verdim sevmedim neden
yabancı düşmanı olayım
@sokak sanati neyse sen bi değerlendir bakalım yorumla puan durumunu.
Ben forum için kast ettim senin bakmadım bile kime verdiğine. Yine yanlış anlamaların başına iş açıyor işte.
Gerçekten öyle ya. Benimde bu yüzden hevesim kaçıyordu Shakira zamanı hep elim kulağımdaydı.Şuan şok içindeyim. Yabancı düşmanlığı (özellikle diyorum düşmanlık) son noktada adamı ilk haftadan elediler. Geçmiş olsun @DarkLeqenD
yok cnm hiç ilk 4 e puan vermedim ilk 3 alıyor son oylarda tökezledin malesef şu 3 tane peş peşe 4 verenler bozdu
Zaten bu şarkı benim de çok içime sinmemişti@batuhankaralar 6-7 kişi geçmiş ayoll @Bully u bile ben fark yer diyuordum
Hayır değil ben sana söylesem etiketlerim zaten.Bende 1 verdiğime göre üstüme alınmam normal değilmi
@xemrexxx oyları
kazım koyuncu 17
erkin koray (@Tolstoyevski sen misin ) 16
emre kaya ft. YILDIZ TİLBE 15
ayşe hatun önal (hatun yıkılıyor ) 14
rafet el roman 13
zeki müren 12
feridun düzağaç 11
gökhan tepe (gökhanlara genel olarak gıcığım var herhalde haftaya düşer) 10
emre altuğ 9
calvin harris ft. Florence (@vadikızı teyzem saçını klipteki abla gibi yapmalı ) 8
aşık veysel (isimden kaybediyor direkt) 7
mehmet erdem (kız sözler nerede 😱) 6
murat dalkılıç (bu kımıl zararlısını kim seçmiş.ss) 5
mirkelam 4
ferhat göçer (be a doctor .ss) 3
betül demir (hop dedik yav niye katıldın sen bu yarışmaya .ss) 2
gökçe (kızım sarışın ince belli olunca barbie olunmuyor çirkinsin zaten ses de yok ) 1
son 5 oy kaldı 1.cide elenende belli deil
@MasacRE- oyları
16Mehmet Erdem - Geri Dönme
15Erkin Koray - Şaşkın
14Rafet El Roman - Senden Sonra
13 Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce
12 Mirkelam - Hatıralar
11 Zeki Müren - Arım Balım Peteğim
10 Ayşe Hatun Önal - Çak Bir Selam
9 Murat Dalkılıç - Derine
8 Kazım Koyuncu - Ella Ella
7 Ferhat Göçer - Kalbe Kiralık Aşklar
6 Aşık Veysel - Çiğdem Der Ki
5 Calvin Harris feat Florence Welch - Sweet Nothing
4 Gökçe - Anladım Ki
3 Emre Kaya feat Yıldız Tilbe - Git
2 Emre Altuğ - İbret-i Alem
1 Betül Demir - Hop Dedik
@batuhankaralar oyları
16 Puan: Kazım Koyuncu - Ella Ella
15 Puan: Ayşe Hatun Önal - Çak Bir Selam
14 Puan: Murat Dalkılıç - Derine
13 Puan: Erkin Koray - Şaşkın
12 Puan: Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce
11 Puan: Gökçe - Anladım Ki
10 Puan: Ferhat Göçer - Kalbe Kiralık Aşklar
9 Puan: Zeki Müren - Arım Balım Peteğim
8 Puan: Mirkelam - Hatıralar
7 Puan: Rafet El Roman - Senden Sonra
6 Puan: Calvin Harris feat Florence Welch - Sweet Nothing
5 Puan: Feridun Düzağaç - Lavinia
4 Puan: Emre Altuğ - İbret-i Alem
3 Puan: Betül Demir - Hop Dedik
2 Puan: Aşık Veysel - Çiğdem Der Ki
1 Puan: Emre Kaya feat Yıldız Tilbe - Git
son 2 oy
@Billy Kane oyları
16 P: Gökçe
15 P: Mirkelam
14 P: Mehmet Erdem
13 P: Emre Kaya
12 P: Ferhat Göçer
11 P: Kazım Koyuncu
10 P: Zeki Müren
9 P: Betül Demir
8 P: Calvin Harris
7 P: Erkin Koray
6 P: Rafet El Roman
5 P: Gökhan Tepe
4 P: Emre Altuğ
3 P: Murat Dalkılıç
2 P: Feridun Düzağaç
1 P: Aşık Veysel
berkanın yorumları beyin yakıyor gerçekten
"Can verir ya Tanrı taşlara, sen de bana." Şirk was were.
Kadro çok kalabalıktı, yorum yapamadım o yüzden. (YAPTI)
12'de söz mü yok acaba? (CAHİLİQ)
Aa Mirkelam'ın bu şarkısı Powertürk dinlediğim zamanlarda reklamın birinde çıkıyordu. Baya severdim o reklamı.
Kazım Karabekir'in şarkı çıkar çıkmaz omuzlar oynamaya başladı. Ama dilin ahengini sevemedim.
Aaa yaraamlı şarkı. :O Çok korkunç iyi ki regl olmuyoruz. <3
Bu yarışmada favorim Erkin Koray en çok onun şarkısı var. Gerçi Zeki Müren de olabilir Erkin Koray daha genele hitap ediyor.
FD'nin sesine aşık olabilirim.
@berkann oyları
1 Aşık Veysel - Çiğdem Der Ki / 1 puan
2 Zeki Müren - Arım Balım Peteğim /9p
3 Emre Altuğ - İbret-i Alem / 6p
4 Emre Kaya feat Yıldız Tilbe - Git / 3p (Yıldızcım Emre Kaya'nın sesi kulağımı tırmaladı. Üzgünüm.)
5 Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce /12p
6 Murat Dalkılıç - Derine /11p
7 Ferhat Göçer - Kalbe Kiralık Aşklar /5p
8 Calvin Harris feat Florence Welch -Sweet Nothing / 2p
9 Betül Demir - Hop Dedik / 4p
10 Ayşe Hatun Önal - Çak Bir Selam / 17p
11 Gökçe - Anladım Ki / 7p
12 Mehmet Erdem - Geri Dönme /14p
13 Mirkelam - Hatıralar / 8p
14 Kazım Koyuncu - Ella Ella / 16p
15 Rafet El Roman - Senden Sonra / 10p
16 Erkin Koray - Şaşkın / 15p
17 Feridun Düzağaç - Lavinia /13p
Çok teşekkürler arkadaşlar. @destere @berkann @Billy Kane @batuhankaralar @xemrexxx @Tolstoyevskievet emekli başkan geliyor @destere tam 1 yıl sonra bıraktı bir devir bitti
puan durumu birazdan gelicek oylama bitti
@destere oyları
Aşık Veysel - Çiğdem Der Ki = 17 Puan
Zeki Müren - Arım Balım Peteğim = 16 Puan
Kazım Koyuncu - Ella Ella = 15 Puan
Erkin Koray - Şaşkın = 14 Puan
Mirkelam - Hatıralar = 13 Puan
Rafet El Roman - Senden Sonra = 12 puan
Feridun Düzağaç - Lavinia = 11 Puan
Calvin Harris feat Florence Welch - Sweet Nothing = 10 Puan
Betül Demir - Hop Dedik = 9 Puan
Gökçe - Anladım Ki = 8 Puan
Ayşe Hatun Önal - Çak Bir Selam = 7 Puan
Emre Altuğ - İbret-i Alem = 6 Puan
Gökhan Tepe - Birkaç Beden = 5 Puan
Ferhat Göçer - Kalbe Kiralık Aşklar = 4 Puan
Emre Kaya feat Yıldız Tilbe - Git = 3 Puan
Murat Dalkılıç - Derine = 2 Puan
Mehmet Erdem - Geri Dönme = 1 Puan
Hayır değil ben sana söylesem etiketlerim zaten.
Bu kadar kişi içinde ilk 4 hatta 5 olmalıydı bence.yok cnm hiç ilk 4 e puan vermedim ilk 3 alıyor son oylarda tökezledin malesef şu 3 tane peş peşe 4 verenler bozdu
Gerçekten öyle ya. Benimde bu yüzden hevesim kaçıyordu Shakira zamanı hep elim kulağımdaydı.
Bide yüksek puan verdim beğenmiştim şarkıyı.
Zaten bu şarkı benim de çok içime sinmemişti
Benim Albümüm ilk haftasında da Gökhan'la kötü başlayıp toparlamıştım, mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim, toparlayacağıma inanıyorum
ilk 3 dısında puan vermeyis evmiyorum cengoda ms de ilk 3 e öyle veriyordu benim albümüm ve geçen yılkı msde'de ilk 3 e verdim ama baya iyi başladın cnm yarışmaya iyi stretejiyle favorilerdensin benceBu kadar kişi içinde ilk 4 hatta 5 olmalıydı bence.
Bana ne bana ne.ilk 3 dısında puan vermeyis evmiyorum cengoda ms de ilk 3 e öyle veriyordu benim albümüm ve geçen yılkı msde'de ilk 3 e verdim ama baya iyi başladın cnm yarışmaya iyi stretejiyle favorilerdensin bence
@Bully iyiki 2.haftaya bırakmamsıısz bu şarkıyı aslında ödül aldığı aşrkıydı ama dedğin gibi forum emreyede alısıcaktır 2.haftaya düşündüğün şarkının iyi sonuc alıcağını dşünüyorum daha bilindik çünkü
Bu arkadaşlar aşağıdaki hayat görüşünü benimsiyorlar. Ne diyelim kulakları tıkanmışŞöyle genel olarak listeye baktığımda ilk 3 hakedilmis. Çok sevindim. @Tolstoyevski özellikle sana. Bu şarkıyla 1. Oldum. Yarışmanın Şener Şen'i olabilirsin. Tebrikler. @turkuazz sana da tebrik ederim kadro.
Hop de güzel şarkıydı iyi de yorumlar alındı ama kötü gitmiş. Moral bozmak yok @MayısKralı
Rihanna'ya bile 1 veren vardı. Müzik zevki dar olan kişiler bunlar bana göre. Alt yapı nota hiç bir şey bilmeyen sadece söze bakan kitle forumda oldukça yabancılar ezilir.
En iyi çıkış adayı olmuştu diye hatırlıyorum.ilk 3 dısında puan vermeyis evmiyorum cengoda ms de ilk 3 e öyle veriyordu benim albümüm ve geçen yılkı msde'de ilk 3 e verdim ama baya iyi başladın cnm yarışmaya iyi stretejiyle favorilerdensin bence
@Bully iyiki 2.haftaya bırakmamsıısz bu şarkıyı aslında ödül aldığı aşrkıydı ama dedğin gibi forum emreyede alısıcaktır 2.haftaya düşündüğün şarkının iyi sonuc alıcağını dşünüyorum daha bilindik çünkü