@sokak sanati oyları
Ikinizide seviyorum. Umarım iyi olan kazanır ama Gökhan'ın şarkı biraz daha tanıdık geldi o yüzden 2 puan Gökhan'ın. Normalde 2 şarkıda berbat.
Bence iyi müzik zevki olan bir insan pop müzik dinlemez, harici durumlar olabilir. Bu tezimi destekliyorum her zaman. 😎Neyse totem tutmadı benim oylarına açıkladı.
Pis sinsi hemen sevin.sghkda
Hala kalkık olduğunu ispatlıyorsun.
Umudum sen yumuğuma tam mı verdin bakem
Muzik tarzin ne senin ??Bence iyi müzik zevki olan bir insan pop müzik dinlemez, harici durumlar olabilir. Bu tezimi destekliyorum her zaman. 😎
Bence iyi müzik zevki olan bir insan pop müzik dinlemez, harici durumlar olabilir. Bu tezimi destekliyorum her zaman. 😎
İnsanları çok iyi analiz ederim yanılacağımı sanmam, o diyenler seni tanımamış demektir. Öyle gibi gözüküyorsun ama gerçek kişiliğin öyle değil, sadece duygularını fazla içinde yaşıyorsun. Bu da dıştan seni egoist, bencil gibi gösteriyor, günümüz insanları hemen insanları yargılamayı sever, karşısındakilere derinlikli bakmaz. 😉Mütevazı mı? 😱
Bütün tanıdıklarım egoist, bencil, bi yeri kalkık der bana.
Elenirsem görür gününü o.
Muzik tarzin ne senin ??
Ruha iyi gelmediği açıksa ve dinliyosan sıkıntı vardırRuha iyi geliyorsa osuruk bile dinleyebilir.😎
Her şeyMuzik tarzin ne senin ??
Bi final yüzü görsün gariban.
Bugün ms oylama konusunda açıklamamı gördün mü. Finalde tekmeyi atacağım.
Ruha iyi gelmediği açıksa ve dinliyosan sıkıntı vardır
Her şey
pop sevmiyonya ozaman hersey demiyeceksin 😛Ruha iyi gelmediği açıksa ve dinliyosan sıkıntı vardır
Her şey
Bence de. Beni tanıyosun, eminim yüz yüze görüştüğüm insanlardan daha iyi tanıyosundur hatta.İnsanları çok iyi analiz ederim yanılacağımı sanmam, o diyenler seni tanımamış demektir. Öyle gibi gözüküyorsun ama gerçek kişiliğin öyle değil, sadece duygularını fazla içinde yaşıyorsun. Bu da dıştan seni egoist, bencil gibi gösteriyor, günümüz insanları hemen insanları yargılamayı sever, karşısındakilere derinlikli bakmaz. 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?